Türk iş adamı Nevzat Aydın, Oskar'a damga vuran modelle

Türk iş adamı Nevzat Aydın, Oskar'a damga vuran modelle

91. Oscar Ödülleri dün gece sahiplerini bulurken ünlü isimler tören sonrası düzenlenen Oscar x Vanity Fair partisinde bir araya geldi. Geceye iş insanı Nevzat Aydın'da katıldı.

Türk iş adamı Nevzat Aydın, Oskar'a damga vuran modelle
16px
24px
25.02.2019 18:47
ABONE OLgoogle

Yemeksepeti'nin kurucusu ve CEO'su Nevzat Aydın, Oscar Ödülleri'nin hemen ardından düzenlenen Vanity Fair Oscar Partisi'nin davetlilerinden biriydi. Aydın, dünyaca ünlü yıldızlarla çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı

Bu yıl 91'incisi düzenlenen Oscar Ödülleri, dün gece düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ünlü konukların akın ettiği gecede, Türkiye'den katılan isim ise, ünlü iş insanı Nevzat Aydın'dı.  Yemek Sepeti'ne aşk jokeri: İşte Nevzat Aydın'ın yeni sevgilisi

Nevzat Aydın, önce Vanity Fair Oscar Partisi davetiyesini Instagram'dan paylaşarak "Heyecanlıyım" notunu düştü. 

Trabzonsporlu iş insanı, süpermodel Kendall Jenner, ödüllü oyuncu Willem Dafoe, NBA yıldızı Kobe Bryant, aksiyon filmlerinin vazgeçilmez oyuncusu Jason Statham ve bu yıl BlacKkKlansman filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar adayı olan Adam Driver ile fotoğraf çektirdi.

Paylaşımlar, Nevzat Aydın'ın takipçilerini bir hayli heyecanlandırdı.

Dünyanın en çok kazanan modeli Kendall Jenner Oscar töreninde böyle poz vermişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde