Türk Telekom Yönetim Kurulu’nda flaş istifalar!

Türk Telekom Yönetim Kurulu’nda flaş istifalar!

Türk Telekomünikasyon AŞ’nin Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında..

Türk Telekom Yönetim Kurulu’nda flaş istifalar!
16px
24px
28.12.2018 05:18
ABONE OLgoogle

Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyesi Nureddin Nebati ile Bağımsız Yönetim Kurulu Üyelerinden Sefer Turan ve İbrahim Eren istifa etti. İbrahim Eren'in Türksat AŞ Yönetim Kurulu üyeliğine, Sefer Turan'ın da TTNET Yönetim Kurulu üyeliğine getirileceği öğrenildi.

Türk Telekomünikasyon AŞ’nin Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Nureddin Nebati ile Bağımsız Yönetim Kurulu Üyelerinden Sefer Turan ve İbrahim Eren’in istifa ettiği bildirildi.  Batırdı, Türk Telekom'u devretti... 25 yıllık hikayede hazin son

Açıklamada, “Sefer Turan’nın istifası üzerine boşalan üyeliğe, Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) onayının alınması kaydıyla; Türk Ticaret Kanunu’nun 363.maddesine göre, selefinin kalan görev süresi boyunca görev yapmak üzere, Nureddin Nebati Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmıştır” denildi.   İşte Türk Telekom'un yeni yönetim kurulu başkanı

Türk Telekom AŞ Yönetim Kurulu’ndan istifa eden İbrahim Eren’in Türksat AŞ Yönetim Kurulu üyeliğine, Sefer Turan’ın da TTNET Yönetim Kurulu üyeliğine getirileceği öğrenildi.  

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde