Türk Telekom 4.5G mobil internet hizmeti çöktü

Türk Telekom 4.5G mobil internet hizmeti çöktü

Türk Telekom'un 4,5G mobil internet hizmetinde arıza nedeniyle yaşanan sorun devam ediyor. Türk Telekom Destek hesabına çok sayıda şikayet tweet'i atılırken sorun halen giderilebilmiş değil.

Türk Telekom 4.5G mobil internet hizmeti çöktü
16px
24px
20.01.2017 10:12
ABONE OLgoogle

Bugün sabah ep telefonlarından internete girmek isteyen Türk Telekom aboneleri mobil veri bağlantısının sağlanamadığını fark etti.

Kimileri önce telefonlarının bozulduğunu sandı, ancak Türk Telekom'u arayan bazı aboneler sorunun firmadan kaynaklandığını öğrendi.

Yoğunluk nedeniyle birçok abone Türk Telekom'un müşteri hizmetlerine ulaşamadı. Bu arada bazı kullanıcılar 3G'de de sorun yaşandığını rapor etti.

Türk Telekom interneti kesti

Şikayetlerin ardı ardına gelmesinin ardından sosyal medyaya da taşınan durum birçok kullanıcının tepkisine neden oldu.

Türk Telekom Destek twitter hesabına da çok sayıda şikayet tweet'i atılırken. @TTDestek adlı hesaptan bütün kullanıcılara tek tek 'Merhaba bize ilettiğiniz talebinizle ilgili en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz' yanıtı verildi.

RONALDO 2 MİLYON DOLAR ALMIŞTI

Türk Telekom Grubu, yeni dönemi ve 4.5G'yi anlatmak için dünyanın en ünlü futbolcularından Real Madrid'in oyuncusu Cristiano Ronaldo ile anlaşmıştı.

Türk Telekom'un 4.5G reklamlarında oynayan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun 2 milyon Euro ücret aldığı iddia edilmişti. 

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde