Türk TV tarihine damga vuran kanalda tenkisat depremi

Türk TV tarihine damga vuran kanalda tenkisat depremi

İdari, siyasi ve mali baskıları gerekçe göstererek, yayın hayatına ara veren Flash TV'de toplu işten çıkarmalar yaşandı. 23 personelin iş akdi feshedildi.

Türk TV tarihine damga vuran kanalda tenkisat depremi
16px
24px
27.03.2019 14:26
ABONE OLgoogle

28 yıldır yayında olan televizyon kanalı Flash TV, geçtiğimiz günlerde "idari, siyasi ve mali baskıları" gerekçe göstererek yayın hayatına ara vermişti. Flash TV'de 23 kişinin iş akdi feshedildi.

TAZMİNATLARI SONRA ÖDENECEK

28 yıldır yayında olan televizyon kanalı Flash TV, geçtiğimiz günlerde "idari, siyasi ve mali baskıları" gerekçe göstererek yayın hayatına ara verdi. Flash TV baskılar nedeniyle yayınlarını durdurma kararı aldı

Bu kararın ardından Flash TV'de haber merkezi, Ankarabüro, programlar, teknik servis ve rejiden 23 personelin iş akdi feshedildi, personele ücretsiz izin ve çıkış olmak üzere 2 seçenek sunuldu.

20 kişi çıkışlarını istedi. İhbar tazminatları ödenerek çıkışları verilen bu isimlerin kıdem tazminatı daha sonra ödenecek. 

GÖKHAN TAŞKIN DA VAR

Ücretsiz izin seçeneğini kabul eden isimler arasında ana haber ve gece hattı programının sunucusu Gökhan Taşkın da var. İş akdi sonlandırılan isimler arasında ise deneyimli haber spikeri İlker Akkurt ve editör-muhabir Hüseyin Aladağ bulunuyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde