Turizmde Sabancı'dan dev işbirliği

Turizmde Sabancı'dan dev işbirliği

Starwood Hotels & Resorts ve Demsa Group ortaklığıyla 2014 yılında açılması planlanan St. Regis ile İstanbul’u yepyeni bir lüks anlayışıyla tanıştırac

Turizmde Sabancı'dan dev işbirliği
16px
24px
10.09.2013 14:34
ABONE OLgoogle

 Dünyanın en önemli otel gruplarından Starwood Hotels & Resorts’un en lüks markası St. Regis, Starwood Hotels & Resorts ve Demsa Group ortaklığıyla 2014 yılında açılması planlanan St. Regis ile İstanbul’u yepyeni bir lüks anlayışıyla tanıştıracak.

Lüks konaklama anlayışına farklı bir boyut getiren, dünyaca ünlü St. Regis Oteli, 2014 yılında Türkiye’de ilk kez İstanbul’da konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor. Starwood&Resorts ve Demsa Group ortaklığında yapılacak otel için DEMSA Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çetindoğan, Starwood Hotels & Resorts, Avrupa, Afrika ve Orta Doğu Başkanı Michael Wale 10 Eylül 2013, Salı günü, Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nda basın mensupları ile bir araya geldi. Starwood Operasyonlarından Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Thomas Willms, Starwood Hotels & Resorts EAME Satın Alma ve Geliştirme Direktörü Murat Yılmaz ve Demsa Otel Yatırımları Yöneticisi Serra Arıkök’ün de katıldığı toplantı, imza töreniyle son buldu.

St. Regis markasını İstanbul’a getirmek üzere Starwoods Grubu ile çalışmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Demsa Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çetindoğan, “Girişim ve yatırımlarımlarıyla dünya markalarının Türk ekonomisine güveninin artmasına katkı sağlayan Demsa Group olarak, İstanbul’un en lüks alışveriş ve yerleşim merkezi olan Nişantaşı’nın kalbinde yer alan Maçka Oteli projesi için,  dünya çapında bir asırdan fazla zamandır yüksek standartlarını ve servis kalitesini nesilden nesile taşıyan St. Regis ile işbirliği yapmayı uygun bulduk” dedi.

Starwood Hotels&Resorts, Avrupa, Afrika ve Orta Doğu Başkanı Michael Wale, “St. Regis’in dünya turizminde giderek önemli oyunculardan biri haline gelen bu tarihi ve enerjisi yüksek şehirde açılmasıyla birlikte Demsa Group ile başlattığımız işbirliğinin uzun ömürlü olmasını amaçlıyoruz. İstanbul, gerçekten çok kozmopolit bir şehir ve St. Regis markasının temsil ettiği özel hizmet kalitesini ve seçkin zarafeti sunmak için mükemmel bir ortam sunuyor. St. Regis’in Türkiye’deki marka portfolyomuza eklenmesi ülkenin turizm ve konaklama sektörünün her alanında sunduğu iş geliştirme olanaklarının başka bir kanıtı olarak ortaya çıkıyor” dedi.

2014’ün ilk yarısında açılması planan ve ödüllü Mimar Emre Arolat’ın imzasını taşıyan St. Regis İstanbul’un, Maçka Parkı ve Boğaz manzaralı, dördü dünyaca ünlü tasarımcılar tarafından özel olarak tasarlanan 118 odası ve 180 metrekarelik sıra dışı bir kral dairesi bulunuyor.

Otel’in girişinde yer alan brassarie tarzındaki restoran, sofistike ambiyansı ve lezzetli menüsü ile Nişantaşı’nın yeni buluşma noktası olurken; terasta yer alan Boğaz’ın muhteşem manzarasına sahip restoran ise şehre yepyeni bir lezzet kültürü getirecek. Ünlü kokteyl seçenekleri, yerli ve yabancı içki çeşitlerinin yer alacağı lobideki bar konuklarına eşsiz bir deneyim sunacak. Otelde ayrıca bir spa ve fitness merkezinin yanı sıra business center, toplantı konseptine farklı bir bakış açısı getiren toplantı salonları ve bir balo salonu yer alacak. St. Regis markasının ayrıcalıklı hizmeti St. Regis Butler Service, İstanbul otelinde de bulunacak ve konaklama öncesi başlayacak olan hizmet konaklama süresince devam edecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde