Turizm devi doluluk düşünce otelini kapattı

Turizm devi doluluk düşünce otelini kapattı

Kervansaray, Kundu'daki otelini 8 aylığına kapattı. Süreli kapatma kararına gerekçesi; yaz sezonunun sonuna gelinmesi ve yeterli doluluk oranının sağlanamaması.

Turizm devi doluluk düşünce otelini kapattı
16px
24px
26.09.2016 15:49
ABONE OLgoogle
Kervansaray Yatırım Holding, Antalya Kundu'daki otelini 01.08.2016 - 31.03.2017 tarihleri arasında hizmete kapattığını duyurdu. Yapılan açıklamada, yaz sezonunun sonuna gelinmesi ve yeterli doluluk oranının sağlanamadığı belirtilirken, misafirlein 2 km yakındaki diğer Kervansaray Lara Oteline kaydırıldığı ifade edildi.

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.'den KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Şirketimizin aktifine kayıtlı Antalya'da bulunan Kervansaray Kundu Oteli, ülkemizde yaşanan siyasi gelişmelerden turizm sektörünün olumsuz etkilenmesi sonucu verimsiz bir yaz sezonu geçirilmesi, yaz sezonunun sonuna gelinmesi ve yeterli doluluk oranının sağlanamaması nedeniyle söz konusu otelimiz aynı bantta 2 km yakınındaki diğer Kervansaray Lara Oteline misafirlerimizin kaydırılması suretiyle 01.08.2016 - 31.03.2017 tarihleri arasında hizmete kapatılmıştır.

Kervansaray Kundu Oteli mevsimlik bir otel olup ağırlıklı olarak yaz sezonunda hizmet vermektedir. Otelimiz 2017 yaz sezonunda yeniden faaliyetlerine devam edecektir.

Yukarıda anlatılan nedenlerle Kervansaray Kundu Otelinin 01.08.2016 - 31.03.2017 dönemine ilişkin olarak hizmete kapatılmasının ve misafirlerinin Kervansaray Lara Oteline kaydırılmasının Şirket faaliyetlerine olumsuz bir etkisi bulunmamaktadır."
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde