Turgut Yılmaz'ın bankasına talip var

Turgut Yılmaz'ın bankasına talip var

GSD Holding, Tekstilbank'ın satışına ilişkin açıklama yaptı

Turgut Yılmaz'ın bankasına talip var
16px
24px
04.07.2013 15:47
ABONE OLgoogle

GSD Holding, Tekstilbank'ın satışına ilişkin alıcılarla görüşmelerin sürdüğü konusunda KAP'a açıklama yaptı. Şirket, satışta yetkili olan BNP Paribas Londra'nın muhtemel alıcılarla iletişim halinde olduğunu bildirdi.

Şirket'ten KAP'a şu açıklama yapıldı:

Bankamızın ana hissedarı GSD Holding A.Ş. tarafından 04/07/2013 tarihi itibariyle aşağıdaki özel durum açıklaması yapılmıştır.

"Aşağıdaki açıklama Sermaye Piyasası Kurulu'nun 4/7/2013 tarih ve 29833736-2135 sayılı yazısı ile tarafımıza ulaşan talebi üzerine yapılmaktadır.Ana hissedarı olduğumuz Tekstil Bankası A.Ş.'nde sahip olduğumuz payların tamamı veya bir kısmının muhtemel alıcılara satışı ile ilgili olarak yetkilendirmiş olduğumuz finansal danışmanımız yatırım bankası BNP Paribas Londra tarafından yürütülen süreç halen devam etmektedir. Görüşmelerle ilgili muhtemel alıcılar hakkında şu aşamada bilgi verilebilmesi mümkün değildir."

Bankamızın yukarıdaki açıklamaya ilave edeceği başka bir özel durum açıklaması bulunmamaktadır.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde