Turgut Özal'ın köşkü de satışa çıkarıldı!

Turgut Özal'ın köşkü de satışa çıkarıldı!

8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal eşi Semra Özal'ın(83) 23 yıl kadar yaşadığı köşk satışa çıkarıldı.

Turgut Özal'ın köşkü de satışa çıkarıldı!
16px
24px
15.11.2018 04:46
ABONE OLgoogle

Köşkün satışına aracılık eden Gayrimenkul Danışmanı, köşkün 20 milyon TL karşılığında satışa çıkarıldığını bildirdi.

Gayrimenkul Danışmanı, Sarıyer Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan köşkün satışına ilişkin, “Sahile ikinci parsel, denize yürüme mesafesinde yaklaşık 1 dönüm arsa üzerinde çok güzel bir villa. Merhum Turgut Özal vefat ettikten 6, 7 ay sonra yerleşiyor oraya ve yaklaşık 23, 24 yıl kalıyor orada. Çok da güzel anılar biriktiriyor. Daha sonrasında kendisi 83 yaşında, Allah uzun ömür versin. Oradan taşınma kararı alıyor. Ben evi gördüğüm zaman çok güzel hatıralarla dolu bir evle karşılaştım. 4 katlı 900 metrekare, açık yüzme havuzlu, müştemilatlı, açık otoparklı, saunalı, jakuzili…

Yıllar boyunca Özal ailesinin saygıdeğer mensupları, aile bireyleri orada yaşamışlar anılar biriktirmişler. Şimdi ise yeni sahibini bekliyor. Biz orayı satış rakamı olarak 20 milyon liraya satıyoruz.  20 milyon lira rakamı şu anki piyasa koşullarında iyi bir rakam. Satılabilir bir rakam” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde