Turgay Güler’in yeni işi belli oldu

Turgay Güler’in yeni işi belli oldu

Güneş gazetesinin yayın hayatına son vermesinin ardından genel yayın yönetmeni Turgay Güler’in akıbeti merak konusu olmuştu...

Turgay Güler’in yeni işi belli oldu
16px
24px
03.01.2020 04:48
ABONE OLgoogle

Güneş gazetesinin yayın hayatına son vermesinin ardından genel yayın yönetmeni Turgay Güler’in akıbeti merak konusu olmuştu. Gazeteci Hadi Özışık, Güler’in “yeni bir serüvene” hazırlandığı duyurdu.

Star, Akşam ve Güneş gazeteleriyle 24 TV ile 360 TV'yi bünyesinde bulunduran TürkMedya'da AKP’nin İstanbul seçimlerini kaybetmesinin ardından kriz yaşanmıştı.

Star Matbaası ve Akşam Life eki kapanmış, birçok kişi işten çıkarılmıştı.

Geçtiğimiz günlerde de Güneş ile Star gazetesi yazılı basına son verdiklerini, dijital platformda devam edeceklerini duyurdu.

Gazeteci Hadi Özışık, İnterhaber’deki köşesinde Güneş’in kapanmasının ardından işsiz kalan eski genel yayın yönetmeni Turgay Güler’in ya yeni bir mecrada yer alacağını ya da kendi kuracağı mecrada çalışma hayatına devam edeceğini belirtti.

Özışık’ın “Sözcü davası, Star ve Güneş'in yeni yolculuğu ve kolay sorular” başlıklı yazısından ilgili kısım şöyle:

“YENİ BİR SERÜVENE HAZIRLANIYOR”

“Star ve Güneş'in konvansiyonel medya yolculuğu 2020 yılının ilk gününde son buldu. Star Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, bundan böyle dijital yayıncılık yapacaklarını okurlarına duyurdu.

Hayırlı olsun!

Güneş Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler ise, yeni bir serüvene hazırlanıyor. Bir ay dinlendikten sonra yeni bir mecrada, belki de kendi mecrasında karşımıza çıkacak.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde