Tukaş, üretim tesisini satacak

Tukaş, üretim tesisini satacak

Tukaş, salça makine ve ekipmanlarından oluşan üretim tesislerini satıyor. İşte bedeli...

Tukaş, üretim tesisini satacak
16px
24px
15.01.2010 15:53
ABONE OLgoogle

Tukaş Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu, salça makine ve ekipmanlarından oluşan üretim tesisinin, 20 milyon 790 bin lira muhammen bedelle ihale yöntemiyle satışa çıkarılmasına karar verdi.

Tukaş'ın Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, şirket Yönetim Kurulunun bugün yaptığı toplantıda, Manisa İli, Turgutlu İlçesi, Mustafa Kemal Mahallesi, Kervan Yolu Caddesi, 106 No adresinde bulunan, 1323 ada ve 38 numaralı parselde 44 bin 977 metre kare arsaya sahip, mevcut binaları ile salça makine ve ekipmanlarından oluşan üretim tesisinin,yapılan değerleme çalışması sonucunda belirlenen 20 milyon 790 bin lira muhammen bedelle ihale yöntemiyle satışa çıkarılmasına karar verdiği kaydedildi.

Açıklamada, konuya ilişkin ilanın 19 Ocak 2010 tarihinde şirketin WEB sitesinde, bölgesel gazete ve ulusal gazetede yayınlanacağı belirtildi. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde