Tuğba Özay’dan Laz Kit açıklaması: Ben de izlemedim

Tuğba Özay’dan Laz Kit açıklaması: Ben de izlemedim

Eski manken Tuğba Özay önceki gün Akmerkez’de mağazaları gezerken objektiflere takıldı. Gazetecileri karşısında gören güzel sunucu . Her şeyin yolunda olduğunu kuaför programının devam ettiğini söyledi.

Tuğba Özay’dan Laz Kit açıklaması: Ben de izlemedim
16px
24px
18.01.2020 05:36
ABONE OLgoogle

Tuğba Özay'ın başrollerini Sinan Bengier, Çılgın Sedat gibi isimler ile paylaştığı ‘Laz Kit’ isimli film 27 Aralık'da vizyona girmiş ve 28 kişilik oyuncu kadrosu ile toplamda film 27 kişi tarafından izlenmiş sosyal medyada ise günün en çok konuşulan konuları arasına girmişti.

Başrollerini Tuğba Özay ve Çılgın Sedat'ın paylaştığı 28 kişinin oynadığı filmi 27 kişi izledi: Hasılat 454 TL

Tuğba Özay çıkan haberlerle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu. Özay “orada çok büyük bir haksızlık yapıldı esasında, bu film 2012 yılında çekilmiş bir film, çok büyük emek verilmiş bir film fakat o dönemde yapımcılar kendi aralarında anlaşamadılar ve ayrıldılar film 3 sene sonra ancak bitirildi. Daha sonrasında yönetmen de dahil filmin kadrosunda bulunan 5 kişi vefat etti. Allah rahmet eylesin. Sonrasında yapımcımız Zeki Akıncı mücadele etti. İnat etti herkesin parasını ödedi. Ama filme doğru düzgün gala yapılmadan , duyuru yapılmadan, doğru düzgün sinemalara girmeden kafalarına göre vizyona soktular. 7 tane sinema salonunda sabah 11’lerde oynanan filmi kim izler ? “ dedi. Tuğba Özay filmi izleyen 27 kişinin arasında kendisinin olmadığını söyledi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde