Trump zenginlerle buluştu ilk büyük hamlesini anlattı!

Trump zenginlerle buluştu ilk büyük hamlesini anlattı!

Washington'ta Kongre binasında yapılan törenle yemin ederek ABD'nin 45. Başkanı olan Donald Trump, ilk toplantısını iş dünyasının önemli isimleriyle yaptı ve onlara ilk büyük hamlesini anlattı.

Trump zenginlerle buluştu ilk büyük hamlesini anlattı!
16px
24px
23.01.2017 19:58
ABONE OLgoogle

20 Ocak’ta yemin ettikten sonra yerleştiği Beyaz Saray’da düzenlediği kahvaltıda 12 CEO’ya özel sektör üzerindeki düzenleme maliyetlerini yüzde 75 oranında azaltacağını anlatan Trump, vergileri de önemli ölçüde düşürmeyi planladıklarını söyledi.

BBC Türkçe’nin haberine göre, iş dünyasının önemli isimlerini Washington’da ağırlayan ABD’nin çiçeği burnunda yeni Başkanı Donald Trump, Ford’dan Mark Fields, Dell’den Michael Dell ve SpaceX’ten Elon Musk gibi isimlere ev sahipliği yaptı.

Trump kahvaltıda yaptığı açıklamada, “Orta sınıf ve şirketler için vergiyi çok büyük bir oranda keseceğiz. Ve asıl büyük olan şey, ki beni de şaşırttı, mevzuat maliyetlerini de büyük oranda hafifleteceğiz. Neredeyse yüzde 75, hatta yüzde 75’ten de fazla oranda azaltabiliriz” ifadelerini kullandı.

SINIR VERGİSİ UYARISI

ABD’nin yeni başkanı, aynı zamanda iş insanlarına eğer istihdamı ABD dışına taşırlarsa “sınır vergisi” uygulayacakları uyarısında da bulundu

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde