Trump'tan yeni Türkiye tweeti: Önümüzde üç seçenek var

Trump'tan yeni Türkiye tweeti: Önümüzde üç seçenek var

ABD Başkanı Donald Trump, Twitter ABD Başkanı Donald Trump, Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu. Trump, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin değerlendirmesinde "Önümüzde üç seçenek var" dedi.

Trump'tan yeni Türkiye tweeti: Önümüzde üç seçenek var
16px
24px
10.10.2019 23:01
ABONE OLgoogle

ABD Başkanı Donald Trump, Suriye konusunda üç seçenekleri olduğunu belirterek, "Ya oraya asker göndereceğiz ve askeri olarak kazanacağız ya Türkiye'yi finansal olarak ve yaptırımlarla sert bir şekilde vuracağız ya da Türkiye ve Kürtler arasında bir anlaşma için arabuluculuk yapacağız!" açıklamasında bulundu.

?Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, IŞİD 'hilafetini' yüzde yüz yendiklerini belirterek, "Suriye'de Türkiye'nin saldırısı altındaki bölgelerde artık askerimiz yok. Biz işimizi mükemmel bir şekilde yaptık" ifadelerini kullandı.

?ref_src=twsrc%5Etfw">October 10, 2019

Trump, "Şimdi Türkiye Kürtlere saldırıyor, bu ikili 200 yıldır birbiriyle savaşıyor. Şimdi bizim üç seçeneğimiz var. Ya oraya asker göndereceğiz ve askeri olarak kazanacağız ya Türkiye'yi finansal olarak ve yaptırımlarla sert bir şekilde vuracağız ya da Türkiye ve Kürtler arasında bir anlaşma için arabuluculuk yapacağız!" görüşünü paylaştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde