Trump'tan yeni Erdoğan tweeti: Kökünü kazıyacağı konusunda beni bilgilendirdi

Trump'tan yeni Erdoğan tweeti: Kökünü kazıyacağı konusunda beni bilgilendirdi

ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin açıklamada bulundu.

Trump'tan yeni Erdoğan tweeti: Kökünü kazıyacağı konusunda beni bilgilendirdi
16px
24px
24.12.2018 08:06
ABONE OLgoogle

ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdikleri görüşmeye Twitter hesabında bir paylaşımda bulundu. Trump, "Erdoğan Suriye'de IŞİD'den kalanı yok edeceğini söyledi. Suriye'deki askerlerimiz evine dönüyor" dedi. Erdoğan'ın söylediğini yapacak biri olduğunu belirten Trump, Türkiye'yi 'doğru komşu' olarak niteledi.

Donald Trump Twitter hesabında, "Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'de IŞİD'den kalanları yok edeceğini söyledi. O söylediğini yapacak bir isim. Türkiye doğru komşu. Birliklerimiz eve dönüyor" dedi.

?Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump dün telefon görüşmesi gerçekleştirmişti.

Erdoğan, Twitter hesabında yaptığı paylaşımında Trump ile verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bugün ABD Başkanı Sayın Donald Trump ile ticari ilişkilerimizden Suriye´deki gelişmelere kadar birçok konuda eşgüdümümüzü artırma noktasında mutabık kaldığımız verimli bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik. Görüşmemizin ülkelerimiz ve bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde