Trump'tan 7 yaşındaki çocuğa: Hala Noel Baba'ya inanıyor musun?

Trump'tan 7 yaşındaki çocuğa: Hala Noel Baba'ya inanıyor musun?

ABD Başkanı Donald Trump, First Lady Melania Trump ile her yıl düzenlenen Noel etkinliği kapsamında çocukların telefonlarına yanıt verdi.

Trump'tan 7 yaşındaki çocuğa: Hala Noel Baba'ya inanıyor musun?
16px
24px
25.12.2018 10:54
ABONE OLgoogle

Trump'ın yedi yaşındaki bir çocukla Noel Baba hakkında yaptığı sohbet ise sosyal medyanın en çok paylaşılan videoları arasında yer aldı.

Noel arifesinde Kuzey Amerika Hava-Uzay Savunma Komutanlığı'nı (Norad) arayıp 'Noel Baba'nın anlık konumu hakkında' bilgi almak isteyen bazı çocukların telefonları ABD Başkanı Donald Trump ve Melania Trump'a bağlanıyor. Trump çifti de Beyaz Saray'da çocukların sorularına yanıt verip onlarla sohbet ediyor.

Trump'ın Noel Baba'ya inandığını söyleyen yedi yaşındaki Coleman isimli çocuğa yanıtı oldukça fazla konuşuldu.

Trump, Coleman adındaki çocuğa "Merhaba, Coleman mı? Mutlu Noeller. Nasılsın? Kaç yaşındasın? Okulda başarılı mısın? Hala Noel Baba'ya inanıyor musun? Çünkü yedi yaşında Noel Baba'ya inanmak marjinal, değil mi?" dedi.

?ref_src=twsrc%5Etfw">25 Aralık 2018

ABD'nin New Jersey kentinde ilkokul birinci sınıf çocuklarına Noel Baba'nın gerçek olmadığını söyleyen bir öğretmen görevden uzaklaştırılmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde