Trump'ın uçağına binen 20 Bin Dolar ödüyor: Erdoğan'ın uçağına binen gazeteciler ne kadar ödüyorlar?

Trump'ın uçağına binen 20 Bin Dolar ödüyor: Erdoğan'ın uçağına binen gazeteciler ne kadar ödüyorlar?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD Başkanı Trump'la görüşmek üzere ABD'ye yaptığı ziyaret sürerken, Amerika'nın Sesi muhabiri Mehmet Sümer, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uçağıyla seyahat eden gazetecilerin bilet ücretlerini sordu.

Trump'ın uçağına binen 20 Bin Dolar ödüyor: Erdoğan'ın uçağına binen gazeteciler ne kadar ödüyorlar?
16px
24px
13.11.2019 19:49
ABONE OLgoogle

Amerika'nın Sesi muhabiri Mehmet Sümer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyaretiyle ilgili yorumda bulundu.

Amerikan başkanlarının uçağına binen gazetecilerin, her seyahat için kişi başı yaklaşık 20 bin dolar ödedikleri bilgisini veren Sümer, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uçağıyla seyahat eden basın mensupları ne kadar ödediğini sordu.

Sümer, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Amerikan başkanlarının uçağı Air Force One’a binen gazeteciler, bir first class bilet ücreti ödüyorlar yani her seyahat için kişi başı yaklaşık 20 bin dolar. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uçağıyla seyahat eden basın mensupları ne kadar ödüyorlar acaba?"

?ref_src=twsrc%5Etfw">November 12, 2019

Erdoğan, Trump'ın daveti üzerine çalışma ziyareti gerçekleştirmek için özel uçak 'TC-TRK' ile dün Washington'a gitmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Trump'ın görüşmesi bugün TSİ 20.13'te başlamıştı. 1 saat 15 dakika süren Baş başa görüşmede Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile Trump'ın eşi Melania Trump da yer almıştı.

Görüşmede Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ve ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O'Brien da hazır bulunmuştu.

Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bugün S-400 ile F-35 konusunda da konuşacaklarını vurgulamıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde