Trump ile gazeteci arasında şok diyaloglar: Sen berbat bir insansın

Trump ile gazeteci arasında şok diyaloglar: Sen berbat bir insansın

Basın toplantısı düzenleyen ABD Başkanı Donal Trump ile CNN muhabiri arasındaki ağız dalaşı seçim sonrası düzenlenen toplantıya damga vurdu.

Trump ile gazeteci arasında şok diyaloglar: Sen berbat bir insansın
16px
24px
08.11.2018 04:58
ABONE OLgoogle

CNN muhabirinin El Salvador ve Orta Amerika ülkelerinden ABD sınırına doğru yola çıkan mültecilerle ilgili sorusunu "Sen ve ben aynı düşenceye sahip değiliz" diyerek yanıtlayan Trump, CNN muhabirinin mikrofonu bırakmasını istedi. Ayrıca Trump ile Japon bir gazeteci arasında yaşanan ilginç diyalog salonda gülüşmelerin yaşanmasına neden oldu.

ABD Başkanı Donald Trump ara seçimler sonrası gazetecilerin karşısına geçti. Trump önce kısa bir seçim değerlendirmesinde bulundu ardından da gazetecilerden soruları kabul etti. Kendisi hakkında sürekli olumsuz ve yalan haberler yaptığını savunduğu CNN muhabirinin göçmenlerle ilgili bir sorusuna Trump sinirlenerek yanıt verdi. CNN muhabirinin bir başka soru sormak istemesi üzerine kürsüden uzaklaşan Trump gazetecinin mikrofonu bırakması üzerine tekrar kürsüye geri döndü.

Trump CNN muhabirine, “Sen berbat bir insansın CNN için çalışmamalısın” diyerek çıkıştı.

JAPON GAZETECİ İLE GÜLÜNÇ KONUŞMA

Bu sırada soru soran bir Japon gazeteci ile Trump arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Trump sorusuna başlayan gazeteciyi önce nerelisin diyerek kesti arkasından da Japon gazeteciye “Shinzo’ya selam söyle” diyerek müdahale etti.

“SENİ GERÇEKTEN ANLAMIYORUM”

Japon gazetecinin gülerek karşıladığı bu ilginç diyalog sonrası Trump gazetecinin sorusunu anlamadı ve “Seni gerçekten anlamıyorum” ifadelerini kullandı.

Gazetecinin Japonya ile ABD arasındaki ticaret sorusuna ise Trump, “Japonlar büyük bir ülkeye sahip ve başarılı bir başbakana sahip. Ama her zaman söylüyorum Japonya ile ticaretimiz adaletsiz. Biz onların arabalarını alıyoruz ancak onlar bizim arabalarımız söz konusu olunca büyük vergiler getiriyorlar” yanıtını verdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde