Trump gündemden düşmüyor... Devlet liderine sinirlendi, telefonu yüzüne kapattı

Trump gündemden düşmüyor... Devlet liderine sinirlendi, telefonu yüzüne kapattı

ABD Başkanı Donald Trump dünyanın gündeminden düşmüyor... Avustralya Başbakanı Malcolm Turnbll ile telefonda görüşen Donald Trump, sinirlenip telefonu kapattı.

Trump gündemden düşmüyor... Devlet liderine sinirlendi, telefonu yüzüne kapattı
16px
24px
02.02.2017 11:06
ABONE OLgoogle

ABD Başkanı Donald Trump'ın hafta sonu görüştüğü Avustralya Başbakanı Malcolm Turnbull'a, "Bu şimdiye kadarki en kötü telefon görüşmesiydi" deyip telefonu kapattığı ortaya çıktı.

Başbakan Turnbll'un, Avustralya yönetimindeki gözaltı merkezlerinde tutulan mültecilerin, ABD'ye yerleştirilmesi için Obama yönetimi ile imzalanan anlaşmanın devamı için ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı telefon görüşmesinin detayları ortaya çıktı.

TRUMP SİNİRLENDİ TELEFONU KAPATTI

Avustralya medyasının Washington Post'a dayandırdığı habere göre yaklaşık 1 saat sürmesi planlanan telefon görüşmesi, Trump'ın sinirlenip telefonu kapatması nedeniyle 25 dakika sürdü.

Trump'ın sinirlenip telefonu kapattığı görüşme sırasında Turnbull'a aynı gün Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve üç liderle görüştüğünü ve "bunun şimdiye kadarki en kötü telefon görüşmesi" olduğunu söylediği ifade edildi.

Söz konusu anlaşmayı da "Şimdiye kadarki en kötü anlaşma" olarak niteleyen Trump'un görüşmede "Bu insanları istemiyorum." dediği ileri sürüldü.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde