Trump Towers'ta Kuştepe raconu

Trump Towers'ta Kuştepe raconu

Trump Towers'ta sinemaya giden kadın aracını valeye verdi Kuştepe'ye çekilen aracı almak isteyen 2 genci tinerciler dövdü

Trump Towers'ta Kuştepe raconu
16px
24px
16.08.2012 07:44
ABONE OLgoogle

İstanbul Mecidiyeköy'deki Trump Towers, güvenlik skandalına sahne oldu. İddiaya göre; yatırım danışmanı Fatma Meydaner, oğlu ve yeğeniyle birlikte Trump Towers'ta sinemaya gitti. Kapalı otoparka girişleri sırasında görevli bir vale, "Otoparka girmenize gerek yok. Biz aynı ücrete vale hizmeti veriyoruz" dedi.

Aracı valeye veren Meydaner, film bitiminde, bir alışveriş için Trump Towers Mall'da kaldı. 18 yaşındaki oğlu Ahmet A. ile 21 yaşındaki yeğeni Hasan M. ise 10 liralık ücreti ödedikten sonra fişle otoparka indi. Valeden otomobili isteyen ikili, aracın kapalı otopark yerine Trump Towers'a tahsis edilen Kuştepe İSPARK'a çekildiğini öğrendi. Vale, anahtarı verip aracınız karşıda, gidin alın" dedi.

SANKİ KUŞTEPE PARKI

 2 genç park yerine gitti. Ancak otomobilin üzerinde tinerciler oturuyordu. Tinerciler yerinden kıpırdamak istemeyince kavga çıktı. Sokaktan gelen 5-6 kişiyle birlikte sayıları 10'u bulan tinerciler, iki gence saldırdı. Feci halde dövülen Ahmet A. ve Hasan M. hastanelik oldu. Fatma Meydaner Kuştepe Polis Karakolu'na başvurdu. Konuyu, Trump Towers'ın Türk ve Amerikalı yetkililerine iletti. Ancak kimse özür bile dilemedi.

Taraflar karşılıklı hakaretten mahkemelik oldu. Yaşadıkları için "Korku filmiydi" diyen Meydaner, "İnsanlar bir markaya değil sanki, Kuştepe'nin ortasına gidiyorlar. Arabasını Trump Towers'a bırakıyorum zannedenler araçlarını Kuştepe tinercilerinden almaya hazır olsunlar" dedi.
 
Takvim

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde