Trilyoner işadamı kaç dolar taktı

Trilyoner işadamı kaç dolar taktı

Hong Kong'un tanınmış zenginlerinden William Fung, Türk dansöze ne kadar taktı?Hong Kong'un tanınmış zenginlerinden William Fung, Türk dansöze ne kadar taktı?

Trilyoner işadamı kaç dolar taktı
16px
24px
15.09.2008 10:37
ABONE OLgoogle

Ajda Pekkan'ın, Al Jamal'de verdiği iftar yemeğine William Fung ve eşi Sylvia Fung da katıldı.

Ajda Pekkan'ın, önceki akşam İstanbul'un en ünlü lokantalarından Al Jamal'de verdiği iftar yemeğine, Wal-Mart, Armani, Esprit gibi dünya markalarının olduğu bin markanın tedarikçisi Hong Konglu Li&Fung şirketinin sahibi, Hong Kong Ticaret Odası, Hong Kong İhracatçılar Birliği başkanlığı yapan ve aynı zamanda HSBC bankasının yönetim kurulu üyesi William Fung ve eşi Sylvia Fung da katıldı.  

William Fung, Al Jamal'in spesiyallerinden biri olan "Muammara"dan üç porsiyon yedikten sonra, paket yaptırıp oteline de götürdü. "Dünyada her yerde yemek yedim, bu kadar lezzetli bir yemek hiç tatmadım" diyen Fung, iftar sonrası yapılan eğlencede Ajda Pekkan'la dans etti. Gülsuyu servisinde çok eğlenen William Fung, hayatında bu kadar renkli bir gece geçirmediğini söyledi.

William Fung, Al Jamal dansözüne 500 dolar taktı.

Semiramis Pekkan, Ajda Pekkan, William Fung eşi Sylvia Fung hatıra fotoğrafı çektirdi. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde