Traktörde İtalyanla ortaklık imzası

Traktörde İtalyanla ortaklık imzası

Anadolu Motor, Argo Tractors ile ortak traktör üretecek

Traktörde İtalyanla ortaklık imzası
16px
24px
04.12.2017 11:25
ABONE OLgoogle

Anadolu Motor, İtalyan Argo Tractors ile yerli traktör üretimi için ortaklık anlaşması imzaladı.

Anadolu Motor ve Argo Tractors arasında Türkiye’de traktör üretimi için Eylül 2017 tarihinde yapılan anlaşma kapsamında kurulan Anadolu Landini, 2018 yılında 2.000 adet traktör üretmeyi planlıyor.  Anadolu Motor, İtalyan şirket ile traktör üretecek

Anadolu Motor ve Argo Tractors’ın eşit ortaklığı ile kurulan Anadolu Landini, Globe markasıyla Türkiye pazarının ihtiyacı olan 50-75 beygir arası traktörlerin üretimini gerçekleştirecek. 

Anadolu Motor Genel Müdürü Serkan Eriş, "Portföyümüzde bulunan bazı modellerin; Powerfarm, 5H, Rex serilerimizin de 2018 yılının ikinci yarısından itibaren yerlileştirilmesini hedefliyoruz. Ayrıca diğer Landini modellerimizin de ithalatına devam edeceğiz. T

ürkiye’de üreteceğimiz Landini Globe serisinin 75 hp gücündeki modeline ait prototipini, Ekim ayında gerçekleşen Bursa Tarım Fuarı’nda lansmanını yapmıştık. Bununla birlikte Mart ayında yapılacak Konya Tarım Fuarı’nda Landini Globe serisinin diğer modellerinin lansmanını da yapacağız" dedi. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde