Trabzon'dan 4x4'lük diriliş

Trabzon'dan 4x4'lük diriliş

Geçen hafta evinde Eskişehir'e 3-0 yenilerek şok olan Trabzonspor, hafta içinde kupada Şanlıurfa'yı dörtlemişti.

Trabzon'dan 4x4'lük diriliş
16px
24px
04.12.2012 09:08
ABONE OLgoogle

Geçen hafta evinde Eskişehir'e 3-0 yenilerek şok olan Trabzonspor, hafta içinde kupada Şanlıurfa'yı dörtlemişti. Dün de G.Birliği'ne Emerson, Halil, Olcan, Yasin ile aynı tarifeyi uyguladı

MAÇIN ÖZETİ
Gençlerbirliği'nin 10 kişi kalmasını iyi değerlendirerek ligde en rahat galibiyetini alan Trabzonspor, eve zirveye yaklaşmanın huzuru ile dönüyor. Eskişehirspor mağlubiyetinin camiada yarattığı travma, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kayıpla kapadığı haftada şans meleklerinin yardımı ile ibreyi Trabzonspor lehine çevirdi. Ne var ki jeneriklik goller dahi Trabzonspor'un formsuzluğunu gizlemeye yetmiyor.

MAÇIN GOLLERİ
Adrian, 4'üncü dakikada kornerden kesti, ön direkte Giray aşırdı; arka direkte Emerson bitirdi: 0-1. İlk yarının bitmesine iki dakika kala fark ikiye çıktı. Halil, Adrian ile girdiği verkaçı, sağ ayak içi plasesi ile taçlandırdı: 0-2. 50'inci dakikada kazanılan frikikte meşin yuvarlağın başına geçen Olcan, sol ayağını konuşturdu: 0-3. 75'te muhteşem bir gol daha vardı. Sol kanattan çizgiye kadar inen Yasin, eski takım arkadaşı Ramazan'ı gafil avladı: 0-4.


MAÇIN KADER ANI
Petkovic'in 17'nci dakikada kırmızı kart görmesi maçın kırılma anı oldu. Çabuk hücumları ile dikkat çeken Gençler durdu, haftalar boyunca kısır bir görüntü sergileyen Trabzon'a gün doğdu. Trabzon'un önceki haftalara nazaran daha olumlu görüntü sergilemesi normaldi ama Emerson ve Halil'in performanslarını yükselttiği gözlendi. Özellikle Halil, Şanlıurfa maçında kendisini ıslıklayan taraftarı attığı gol ve mücadelesi ile utandırdı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde