Trabzon'a ret: Kupa Fenerbahçe'nin

Trabzon'a ret: Kupa Fenerbahçe'nin

Türkiye Futbol Federasyonu, Adana Hilton Otelinde yaptıkları toplantıda şok karar aldılar.

Trabzon'a ret: Kupa Fenerbahçe'nin
16px
24px
15.11.2013 13:40
ABONE OLgoogle

Türkiye Futbol Federasyonu, Trabzonspor’un şampiyonluk kupası başvurusuyla ilgili kararını verdi. TFF, 2010-2011 sezonundaki şampiyonluk kupasının kendisine verilmesi için yaptığı başvuruyu reddetti

Başkan Yıldırım Demirören, Federasyon kurallarından alınan raporlar doğrultusunda hareket ettiklerini belirterek Trabzonspor kulübünün 2010-2011 yılı ligi tescilinin iptali için yaptığı başvuruyu reddettiklerini belirtti.  Demirören konuyla ilgili olarak geniş çaplı bir açıklama yapacaklarını vurguladı.

'ŞAMPİYON OLUP ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE GİDEMEYEN...'

Bu arada Futbol Federasyonu yöneticileri kurumun kurallarla yönetildiğini belirterek ortak karar aldıklarını ve teklifi reddettikleri söylediler. Demirören "Kararı zaten Tahkim Kurulu vermişti. Biz tahkimin kararını uygularız. Bizim karar verme yetkimiz yok" dedi.

Bu arada Türkiye Futbol Federasyonundan istifa eden Talat Yılmaz ile Selim Koray'ın yerine Mete Düren ve Ali Düşmez asil üye olarak yönetim kuruluna kabul edildiler.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde