Torun Center bir gence mezar oldu

Torun Center bir gence mezar oldu

19 yaşındaki bir genç Ali Sami Yen Stadı yerine yapılan Torun Center'da inşaat sepetinin halatının kopmasıyla 15. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Torun Center bir gence mezar oldu
16px
24px
10.04.2014 08:43
ABONE OLgoogle
Daha 19 yaşındaydı Erdoğan Polat. Van'dan İstanbul'a dersane parasını çıkarmak için geldi.

Ali Sami Yen Stadı yerine yapılan Torun Center'da işçi olarak çalışırken dün inşaat sepetinin halatının kopmasıyla 15. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Cenazesi ise, yine bir inşaat sepetine konularak düştüğü yerden çıkartıldı.

Olayın gerçekleştiği rezidans yönetimi ise hiç bir şey olmamış gibi işe devam etmek için, giriş çıkışları engelleyip, kimse görüntü almasın diye işçilerin dahi üzerini arattı.

Erdoğan Polat’ın dayısı Kerem Yıldırım Çakar basın mensuplarına ölümüm ihmal sonucu olduğunu şu sözlerle ifade etti: “Daha 19 yaşındaydı. Liseyi bitirmişti. Buraya dershane parası biriktirmeye gelmişti. Bu olayda büyük bir ihmal var. Hiçbir güvenlik tedbiri alınmamış. Olay oradaki sepetin halatının kopması ile meydana geliyor. Yani benim yeğenim düşmüyor, halatın kopması sonucu düşüyor” dedi.

İŞTE O CENAZE



Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Emre Torun, geçtiğimiz günlerde gazetecilere Torun Center'da yaptığı açıklamada, "Projeden KDV hariç 1.5 milyar TL satış geliri bekliyoruz” demişti. Torun, 19 yaşında hayatını kaybeden gencin ailesinin acısını nasıl dindirecek?
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde