Törene katılmadı

Törene katılmadı

Duyduğumuza göre Müşfik Yamantürk, “Türkiye’nin Gönlü Zengin İş İnsanları” araştırmasında en çok bağış yapanlar arasındaymış.

Törene katılmadı
16px
24px
19.10.2018 15:06
ABONE OLgoogle

Temelleri Yüksek Mühendis İdris Yamantürk tarafından 1958 yılında atılan Güriş Holding bünyesindeki Parsan’ın, Türk sanayiindeki 50’nci yılı hafta içinde kutlandı.

Parsan, Dilovası’nda ileri teknolojiye sahip tesisiyle sadece otomotiv sektöründe değil, iş makineleri, tarım, deniz ve havacılık sektörü gibi birçok sektör için montaja hazır parçalar üretiyor.

Kutlamalara katılanlar duayen iş adamı İdris Yamantürk ve oğlu Tevfik Yamantürk’ü kutlarken, gözler küçük oğul Müşfik Yamantürk’ü aradı. Araştırdığımızda bu durumun tevazuundan ve kalabalığın karşısına çıkmayı tercih etmemesinden kaynaklandığını öğrendik.

Bu durum, Yamantürk Ailesi’nin öne çıkmaktan kaçınan sanayicilerimizin başında geldiğini bilenlere yabancı değil. 

Duyduğumuza göre Müşfik Yamantürk, “Türkiye’nin Gönlü Zengin İş İnsanları” araştırmasında en çok bağış yapanlar arasındaymış. Onu tören alanında görmeyenlerin bazıları durumu yadırgasa da, tevazuunu bilenler hiç şaşırmadı.

Parsan Makine’nın Kurucu ve Onursal Başkanı İdris Yamantürk törende yaptığı kısa konuşmada tüm grup şirketleri çalışanlarına teşekkür ettikten sonra “Sanayi deyince herkesin aklına makine gelir. Oysa sanayide en önemli unsur insan aklı ve gücüdür” dedi.

Tevfik Yamantürk babası İdris Bey’e teşekkür ettikten sonra “Bizim ana ilkemiz, çalışanlarımıza, yöneticilerimize, çözüm ortaklarımıza ve müşterilerimize daima dürüst ve şeffaf olmaktır” dedi.

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde