Topkapı’ya ikiz oteli kim yapıyor?

Topkapı’ya ikiz oteli kim yapıyor?

İstanbul Topkapı’da, E-5 üzerindeki Yeşil Plaza, otel mi oluyor?

Topkapı’ya ikiz oteli kim yapıyor?
16px
24px
03.08.2012 14:51
ABONE OLgoogle

İstanbul Topkapı’da, E-5 üzerindeki Yeşil Plaza, konum itibariyle İstanbul’un en iyi bölgelerinden birinde yer alıyor. Havalimanı ve şehir merkezine çok yakın bir noktada. Bu binada Engin Yeşil’in yönetim kurulu başkanlığı yaptığı Yeşil Kundura, Yeşil İnşaat, Yeşil Holding ve Ortadoğu Enerji’nin merkezleri bulunuyor.

Binanın önemli bir kısmını ise depremde binaları zarar gören İstanbul Vergi Dairesi kullanıyor. Plazanın diğer katlarında da birçok şirket kiracı olarak yer alıyor.

Yeşil Holding’in patronu Engin Yeşil, bu plazayı otele çevirecekmiş. 2 yıl sonra Yeşil Plaza’nın yerinde 5 yıldızlı bir otel görecekmişiz. Henüz işletme için herhangi bir otel zinciriyle görüşme yapılmamış. Ancak ünlü zincirlerden biri düşünülüyormuş.

Yeşil Plaza’nın arka tarafında ikinci bir arsa daha var. Buraya da ikinci bir kule dikilip yine otel yapılacakmış.

Ayakkabı sektöründen sonra Innovia markalı konutlarla inşaatta hızlı adımlarla ilerleyen Engin Yeşil, iki yıl sonra ikiz otel sahibi olacakmış. (Para dergisi)

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde