Topbaş, Erdoğan'ı sevindirecek: O vakfa 7 bina verdi

Topbaş, Erdoğan'ı sevindirecek: O vakfa 7 bina verdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tatile girmeden Erdoğan'ı çok sevindirecek karar aldı...

Topbaş, Erdoğan'ı sevindirecek: O vakfa 7 bina verdi
16px
24px
16.07.2015 08:02
ABONE OLgoogle
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yılın son oturumunda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yönetim kurulu üyesi olduğu TÜRGEV’in kardeş vakfı olarak anılan Ensar Vakfı’na 7 bina yurt olarak tahsis edildi.

İBB Meclisi’nin dünkü gündemine ENSAR Vakfı, Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı ve Önder İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği’ne yurt tahsisi geldi. Üsküdar, Bulgurlu’da İBB tarafından kiralanan bina Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı’na tahsis edildi.

Ensar Vakfı’na da “Yurt amaçlı kullanılmak üzere İBB tarafından kiralanan Mecidiyeköy’de, Ataşehir İnönü Mahallesi’nde, Büyükçekmece Pınartepe’de, Avcılar Üniversite Mahallesi’nde, Kartal Orta ile Cevizli’de” olmak üzere 6 bina tahsis edildi.

Fatih Atikali Mahallesi’nde İBB tarafından kiranan bir bina da Asitane Kültür Sanat ve Eğitim Derneği’ne tahsis edildi. Mükiyeti İSKİ’ye ait, İBB adına önceden tahsis edilmiş Fatih Aksaray Mahallesi’ndeki bir bina için de ENSAR Vakfı’yla yapılan sözleşme 5 Eylül 2023’e kadar uzatıldı. Mülkiyeti İBB’ye ait Fatih Sultanahmet’teki bir bina da Önder Vakfı’na 10 yıllığına tahsis edildi. Tahsislere CHP’li Meclis üyeleri “ret” oyu kullandı.

Hazal Ocak/Cumhuriyet
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde