Tolga ile Derin'in nikahı süresiz ertelendi

Tolga ile Derin'in nikahı süresiz ertelendi

Sosyetenin gözde simalarından Derin Mermerci ile Tolga Egemen'in nikahı sürpriz bir kararla ertelendi

Tolga ile Derin'in nikahı süresiz ertelendi
16px
24px
15.06.2010 05:01
ABONE OLgoogle

Sosyetenin gözde simalarından Derin Mermerci ile bir süredir birlikte olduğu Tolga Egemen, daha önce 17 Temmuz'da yapılması planlanan düğünlerini ileri bir tarihe ertelediklerini açıkladı..

Bu da aklımıza daha önce yaşanan buna benzer örnekleri getirdi.. Ünlülerin bazıları düğünlerini planlanandan başka bir tarihe erteledi bazıları da düğüne saatler kala iptal etti. İşte magazin gündemine damga vuran, bazıları aylar sonra gernçekleşen bazıları hiç yapılamayan 'yarım kalmış' düğünler.  
 
Yaklaşık 1 buçuk yıldır birlikte olan Derin Mermerci ve Tolga Egemen'in 17 Temmuz'da Çırağan Sarayı'nda yapılacak olan düğün töreni ertelendi. Ama nedeni ne çift arasında yaşanan bir tartışma ne de ailelerin anlaşamaması.. Düğünün ertelenmesinin çok ilginç bir sebebi var.

Mermerci ve Egemen, 500 kişilik şık ama sade bir törenle evlenmeye karar verdiler. Ancak davetli sayısı artınca Mermerci ve Egemen sıkıntı yaşadı.. Bunun üzerine listeleri yeniden düzenlemeye karar verdiler.

Ancak çiftin, düğün tarihine çok az bir zaman kaldığı için davetli listelerini tamamlayamadıkları ve nikahı ileri bir tarihe atmaya karar verdikleri konuşuluyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde