Terörle Mücadele Şube Müdürleri dansöz oynatmışlar

Terörle Mücadele Şube Müdürleri dansöz oynatmışlar

81 ilin Terörle Mücadele Şube Müdürleri'nin Antalya'da yaptığı toplantıda Rus revü kızlarının sahne aldığı, dansözlerin oynatıldığı ileri sürüldü.

Terörle Mücadele Şube Müdürleri dansöz oynatmışlar
16px
24px
23.04.2010 10:58
ABONE OLgoogle

81 ilin Terörle Mücadele Şube Müdürleri'nin Antalya'da yaptığı toplantıda Rus revü kızlarının sahne aldığı, dansözlerin oynatıldığı ileri sürüldü. Olaya el koyan İçişleri Bakanlığı'nın görevlendirdiği iki müfettiş bütün müdürlerin ifadelerini alacak.

Antalya'da, 81 ilin Terörle Mücadele Şube Müdürleri'nin katıldığı toplantıya, Terörle Mücadele Harekât Daire Başkanı Yüksel Babal'ın revü şov yaptırdığı iddiası damgasını vurdu. Lüks bir otelde yapıldığı belirtilen toplantının son gününde Babal tarafından Rus revü grubu ve dansöz şov ayarlandığı ileri sürüldü. Babal hakkında soruşturma başlatan İçişleri Bakanlığı, iki müfettiş göndererek iddiaları mercek altına aldı. Müfettişler olayla ilgili olarak hem Babal'ın hem toplantıya katılan il müdürlerinin ifadelerini alacak.

POLİSE ÖZEL GÖSTERİ

Başkent Ankara bugünlerde Terörle Mücadele Şubesi Müdürleri'nin dahil olduğu bir “revü ve dansöz” skandalıyla çalkalanıyor. Terörle Mücadele Harekat Daire Başkanlığı'nın her yıl düzenli olarak 81 ilin şube müdürleriyle yaptığı geniş katılımlı toplantı bu yıl Belek IC Otel'de yapıldı. Bir hafta süren toplantının son günü yaşananlar ise soruşturmalık oldu. Edinilen bilgiye göre toplantının bittiği 2 Mart günü akşam saatlerinde Daire Başkanı Yüksel Babal, şube müdürleri ile birlikte oturup sohbet ettiği kısma Rus revü grubunu davet ederek gösteri yaptırdı. Polis müdürlerinden başka çok sayıda turistin de bulunduğu salona sahneden dans gösterisi yapan Rus revü grubunu Babal'ın bir otel görevlisi aracılığıyla yanlarına çağırdığı ileri sürüldü.

GRUBU BABAL ÇAĞIRDI İDDİASI

Yüksel Babal'ın isteği üzerine Rus revü grubunun polis müdürlerinin bulunduğu kısma gelerek bir süre dans ettiği ve ardından ayrıldığı öğrenildi. Konunun İçişleri Bakanlığı'na yansıması üzerine ise Yüksel Babal hakkında soruşturma açıldı.

ÇALIŞANLAR DA DİNLENECEK

İddiaları araştırmak üzere görevlendirilen İçişleri Bakanlığı'nın iki müfettişi başta Yüksel Babal olmak üzere toplantıya katılan bütün illerin Terörle Mücadele Şube müdürlerinin ifadesini alacak. Müfettişlerin ayrıca o gece görevli olan otel çalışanları ile de görüşerek olayla ilgili raporlarını yazacağı belirtiliyor.
 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde