Telefonda kontör devri bitiyor

Telefonda kontör devri bitiyor

Turkcell ve Vodafone Türkiye'nin kontörden TL'ye geçiş için hazırlıklarını tamamladığı ve 1 Nisan'dan itibaren yeni uygulamanın başlayacağı bildirildi.

Telefonda kontör devri bitiyor
16px
24px
16.03.2010 16:39
ABONE OLgoogle

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Turkcell'de müşteri memnuniyetini sağlamak için müşterilerine kalan kontör bilgisini şu anda da verdiklerini, kontörden TL'ye geçişle birlikte zorunlu olacak bu bilgilendirme ile tüm mobil operatör müşterilerinin yaptıkları her görüşme sonunda aldıkları hizmetin kullanım tutarını ve hesaplarında kalan TL tutarını görebileceğini belirtti.

Develioğlu ayrıca, ''Müşterilerimiz 1 Nisan’dan itibaren ayrıca başvuru yapmak ya da tarife değişikliği yapmak zorunda kalmadan hayatlarına devam edebilecek ve Turkcell’in sunduğu avantajlardan yararlanabilecekler. Turkcell olarak, en kaliteli, yenilikçi hizmet ve ürünleri, en geniş kapsamayla müşterilerimize sunmaya devam edeceğiz'' dedi.

VODAFONE DA 1 NİSAN'DA BAŞLIYOR

Vodafone Türkiye, TL bazlı fiyatlandırma çalışmalarını tamamladığını ve 1 Nisan itibariyle kontör-para birimi değişimini uygulamaya alacağını bildirdi.

Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, yeni sistemin abonelere ücretlendirme konusunda daha anlaşılır bir yapı sağlayacağını, tarifeler arasında karşılaştırmanın daha kolay bir şekilde yapılabileceğini vurguladı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde