Telefon dolandırıcıları yakalandı

Telefon dolandırıcıları yakalandı

İstanbul'dan aradıkları kişilere kendilerini yüzbaşı olarak tanıtıp para isteyen 3 kişi, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Telefon dolandırıcıları yakalandı
16px
24px
02.12.2011 22:20
ABONE OLgoogle

Edinilen bilgiye göre İstanbul'dan Sivas ve Ağrı PTT müdürlerini arayıp kendisini yüzbaşı olarak tanıtarak, "Ben Sivas'ta askerim. Kardeşim İstanbul'da kaza geçirdi, acil olarak paraya ihtiyacı var. Siz gönderin, ben görevden döndüğümde size ödeyeceğim" diyen K.A. ve 2 kişi, bu yöntemle 18 bin liralık vurgun yaptı.

A.S.Ç. isimli şahsın Ağrı PTT müdüründen gelen 15 bin lirayı Kartal'daki PTT şubesinden alırken şüpheli hareketlerde bulunması üzerine, parayı veren görevli durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen güven timleri, A.S.Ç.'yi gözaltına aldı. Polisteki ifadesinde yaptıkları vurgunu anlatan A.S.Ç., olayı planlayan kişinin K.A. olduğunu öne sürdü.

Bunun üzerine Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, K.A. ve A.Ç.'yi de yakalayarak ifadeleri alınmak üzere emniyete getirdi. Zanlılar emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde