Tekstil sektörü bir kez daha Muharrem Kayhan dedi

Tekstil sektörü bir kez daha Muharrem Kayhan dedi

Türkiye Tekstil Sanayii İşverenleri Sendikası’nın 24. Olağan Genel Kurulu, 24 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirildi.

Tekstil sektörü bir kez daha Muharrem Kayhan dedi
16px
24px
25.03.2016 10:52
ABONE OLgoogle
1961 yılında kurulan ve çalışma hayatının en köklü teşkilatlarının başında gelen Türkiye Tekstil Sanayii İşverenleri Sendikası’nın 24. Olağan Genel Kurulu, 24 Mart 2016 tarihinde üyelerinin büyük bir katılımı ile gerçekleşti. Tek liste ile sandığa giden sendika üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na bir kez daha Muharrem Kayhan’ı seçti.

Muharrem Kayhan, “Üyelerimizin zorlu koşullarda rekabet ettiği bir ortamda sektöre olan inancımın bir ifadesi olarak tekrar aday oldum. Sendikamızın değerli üyeleri, 24. Olağan Genel Kurul’da bize olan teveccühlerini oya tevdi etmiştir” dedi. Kayhan, önümüzdeki üç yıllık faaliyet döneminde sendikanın üye odaklı hizmetlerine hız vererek devam edeceklerini vurguladı. 
 
Türkiye Tekstil Sanayii İşverenleri Sendikası’nın Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Muharrem Kayhan, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı. 2005 yılından bu yana TÜSİAD Onursal Başkanı olan Kayhan, TBMM Üstün Hizmet Ödülü sahibidir ve 2003 yılından itibaren İspanya’nın İzmir Fahri Konsolosu olarak da görev yapmaktadır.
 
Türkiye Tekstil Sanayii İşverenleri Sendikası’nın Yönetim, Denetleme, Disiplin ve Danışma Kurullarına seçilen üyeler şu isimlerden oluşuyor:          
 
Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Muharrem Kayhan, Ahmet Hamdi Topbaş, Cengiz Taş, Yaşar Küçükçalık, Nevzat Seyok, Ali Osman Kilitçioğlu, Cem Çelikoğlu, Eşref Akın, M. Orhan Harmancı.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Nadir Yürüktümen, Mehmet Erdemoğlu, Ali Fuat Yılmaz, Metin Saftekin, Mustafa Denizer, İlhami Öztürk, Kenan Koç, M. Sinan Abeş, Kaan Boyner.
 
Denetleme Kurulu: Ömer Tuğrul İnançer, Aydın Fethi Baytan, Saadettin Arapoğlu.
 
Disiplin Kurulu: Nuri Akın, Nil Özsoy Dindar, Mehmet Armağan.
 
Danışma Kurulu Üyeleri: A. Tahir Gürsoy, Leon Kandiyoti, Sedat Aloğlu, Bahise Kurt, Selahaddin Bitlis, Mahmut Akıncı, A. Adnan Öcalgiray, Esat Haksal, Ömer Kılınç, Hayati Kürdeşoğlu, Ferhat Büyük Vatandost, Nevzat Seyrek, İzzet Menase, Hayati Ennekavi, Besim Özek, Faik Ulutaş, Mehmet Kilimci, Nuri Aydın, Feramin Çeliktaş, Mustafa Aras, Cem Narin, Metin Gültepe, Ali Cem Tekoğlu, Harun Tavaşi, Alparslan Kara, Ahmet Fevzi Yazgan, Toker Özcan, Zafer Veral, Murat Pala, Hakan Ercan, İlyahu Tavaşi, Beki Güreli, Tansel Özenbay, Nazan Keskin, Kemal Oğuz, H. Nuri Öztaşkın, Turan Dörter, Ozan Duman, Hayim Vitali Kohen, Eren Ziya Dik.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde