Teksas’ın köyünde Ülker ürünleri ne arıyor?

Teksas’ın köyünde Ülker ürünleri ne arıyor?

Bu ücra Teksas kasabasındaki markette raflar Ülker markalı ürünlerle dolu.

Teksas’ın köyünde Ülker ürünleri ne arıyor?
16px
24px
19.10.2018 12:22
ABONE OLgoogle

Görüntüler üçüncü sezonu oynayan Shooter isimli Holywood yapımı bir dizi. Stephen Hunter’ın çok satan romanından uyarlama. Ünlü bir oyuncu kadrosuna sahip.

ABD başkanını korumaya çalışan bir kişinin maceralarını anlatıyor. Kısa süre önce dizide ABD’nin Teksas Eyaleti’nde geçen bir bölüm dikkatimizi çekti.

Görüntüler yol üstündeki bir benzin istasyonunun marketinden. Dizinin başrol oyuncusu markete giriyor ve alışverişe başlıyor. Marketin rafları saniyeler boyunca ekranda kalıyor. 

Dikkatimizi çekti. Sorduk soruşturduk. Bir gizli reklam değilmiş, spontane bir çekim ve gerçek marketmiş. Film sahnesindeki görüntüler sanki İstanbul’daki bir market gibi.

Bu ücra Teksas kasabasındaki markette raflar Ülker markalı ürünlerle dolu. Marka bilinilirliği açısından gerçekten çok güzel bir gelişme. Tamam Pladis uluslararası bir firma. Ve dünya çapında markalar üretiyor.

Ama bu ürünler doğrudan Ülker markalı mamuller. Bu noktada Türkiye’den bir bisküvi markasının ABD Teksas’taki küçük bir benzincinin raflarına girmesi bizi motive etti. Paylaşmak istedik.

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde