Tekfen Fas'ta ihale kazandı

Tekfen Fas'ta ihale kazandı

Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş, Fas devlet kuruluşu olan fosfat üreticisi Office Cherifien des Phosphates S.A.'nın ihalesini kazandı

Tekfen Fas'ta ihale kazandı
16px
24px
10.11.2010 15:08
ABONE OLgoogle

Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş, Fas devlet kuruluşu olan fosfat üreticisi Office Cherifien des Phosphates S.A.'nın (OCP), fosfat çamurunun Khouribga'dan Jorf Lasfar'a boru hattıyla taşınma sistemine ilişkin ihalesini kazandığını duyurdu. 

     Tekfen Holding A.Ş'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamasında, ''Bağlı ortaklıklarımızdan Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş., Fas devlet kuruluşu olan fosfat üreticisi Office Chérifien des Phosphates S.A.'nın (OCP), fosfat çamurunun Khouribga'dan Jorf Lasfar'a boru hattıyla taşınma sistemine ilişkin mühendislik, satın alma, inşaat ve devreye alma işlerinin anahtar teslimi (EPC) olarak gerçekleştirilmesine ilişkin ihalesini kazandığına dair mektup almıştır'' denildi. 

     Açıklamada, mukavele imzasının kısa zamanda gerçekleşmesi ve proje bedelinin yaklaşık 460 milyon dolar olmasının beklendiği bildirildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde