Tecavüzcü iki işadamı tutuklandı

Tecavüzcü iki işadamı tutuklandı

İki zorba işadamı şehrin göbeğinde akıl almaz bir şekilde iki kadını oyuna getirip tecavüz etti!

Tecavüzcü iki işadamı tutuklandı
16px
24px
17.06.2010 06:35
ABONE OLgoogle


Biri iki, biri de bir çocuk annesi iki kadını Ataköy Dostlar Derneği’nde tuzağa düşürüp götürdükleri evde tecavüz eden Feridun Çantay ile Şükrü Eyüboğlu isimli iş adamları tutuklandı

İstanbul Ataköy’de 31 Mayıs gecesi komplo kurarak çağırdıkları birbirini tanımayan iki kadına psikolojik şiddet uygulayıp darp ve tecavüz ettiği öne sürülen iş adamları Feridun Çantay ve Şükrü Eyüboğlu, kadınların şikâyeti üzerine tutuklanarak cezaevine gönderildi. Eşinden bir süre önce boşanmış ev hanımı bir çocuk annesi G.Z. ile tasarımcılık yaparak geçimini sağlayan, eşinden yıllar önce boşanmış iki çocuk annesi A.S. (38) avukatları aracılığıyla yaşadıkları dehşet gecesi için suç duyurusunda bulundu. İstanbul’un göbeğinde yaşanan olay şöyle gelişti:

G.Z. üç ay önce erkek arkadaşının aracılığıyla Ataköylü Dostlar Derneği’ne gitti. Burada sevgilisinin arkadaşı olan iş adamı Feridun Çantay ile tanıştı. A.S ise Şebnem diye bir arkadaşının ısrarı üzerine bir yıl önce derneğe gittiğinde aynı kişiyle tanıştı. G.Z ve A.S.’nin iddiasına göre Çantay plan yaparak iki kadını da bir kumpasla evine getirdi. 38 yaşındaki iki çocuk annesi olan tasarımcı A.S yaşadıklarını şöyle anlattı:

Atlamayı düşündük’

”Feridun Çantay rahmetli babamı tanıdığını ve arkadaş olduğunu söyleyince ona daha bir güvendim. Bir gün iş yaptığım bir yerden 15 bin TL paramı alamayınca tanıdıkları olduğu için Feridun ağabeyi araya koydum. O da ’Bana güven. Ben senin ağabeyinim. Hallederiz’ dedi. 31 Mayıs akşamı beni arayarak ’O meseleyle ilgili sana çok önemli bir şey söyleyeceğim. Şebnem’le eşi de burada. Derneğe gel’ dedi. Gittim. Baktık ki dernekte kimse yok. Işıklar sönük. Şaşırdım. Feridun Çantay, ‘Aaa eve çıkmış keratalar’ dedi. Ev dediği yer derneğin hemen karşısındaki binadaki bir daireymiş. Ben eve çıkmak istemedim. Çok ısrar etti. Hatta Şebnem’leri arayarak ’Evde misiniz, tamam, geliyoruz’ dedi. Yukarı çıktık. Kapının kilitli olduğunu görünce ’Ben gidiyorum’ diyerek merdivene doğru hamle yaptım ancak kolumdan öyle bir tuttu ki kapıyı açıp beni içeri attı. İçeri girdiğimde kafasını iki eli arasına almış harap bir kadın gördüm. Kendinde değildi. Beni görünce üzerime saldırdı. Ben ’Ne oluyor burada, ben gitmek istiyorum’ diye bağırdım.“

“Adını sonradan öğrendiğim Şükrü Eyüboğlu isimli biri daha girdi odaya. O da Trabzon Maçka’da sigara dükkanı işleten biriymiş. Cep telefonlarımızı aldılar. G.Z. bir ara balkona çıktı. Beni de çaktırmadan yanına çağırdı. Ben eve gitmeden önce Eyüboğlu tarafından tecavüze uğradığını o sırada öğrendim. Üçüncü kattaydık. ’Sence buradan atlayabilir miyiz’ diye sordu bana. Sonra belki birileri duyar diye bağırdık ama onlar bizi içeri soktular. Feridun Çantay ’Kör testereyle doğrarım sizi. Ben zevk için adam öldürmüş bir insanım. Gıkınız çıkmasın’ dedi.”

’Grup seks istediler’

“Alkol dışında başka bir şeyler de almışlardı. Hayvana dönüşmüşlerdi. Psikolojik şiddet 11’den sabah 6’ya kadar sürdü. Beni başka bir odaya götürdüler. G.Z yanıma gelerek ’Bu sapıklar iyice azıttı. Seni grup seks konusunda ikna etmemi istediler benden’ dedi. Daha sonra Feridun ve Şükrü çırılçıplak olarak yanıma geldiler. Feridun, bacaklarımı tuttu. Şükrü de bana tecavüz etti. Ağlarken de Çantay ’Ne ağlıyorsun koskoca Eyüboğlu’ndan çocuk yaptın işte. Çocuğu doğur getir bana, paranı vereceğim sana’ dedi. Sabah 08.00 olduğunda da anlatırsanız sizi öldürürüz diyerek bizi evden kovdular.

Olaydan iki gün sonra diğer mağdur G.Z beni arayıp bulmuş. Savcılığa gideceğiz deyince kendime geldim. Ve şikâyette bulundum. Adliyeye gelmeden önce başbakanlığa ’Bu canilerin tutuklanmadıkları takdirde cellatları olacağıma dair’ bir mail attım. Aklımı kaybetmek üzereydim. Babam evde hasta. Kızım onun yanında. Ben deli gibi olmuştum artık evin ışıklarını açıp kapatmaya başladım. Belki birileri anlar diye. 14 gündür yemek yiyemiyorum. Benim o 9 saatimin hesabını kim verecek. Bu sapıklar tutuklanmazlarsa onları ben öldüreceğim.”

Haklarında yapılan suç duyurusunun ardından dün gözaltına alınan Çantay ve Trabzon’dan getirilen Eyüboğlu savcıya ifade vermelerinin ardından tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. İki zanlı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanınca mahkeme kapısı önünde dizleri üzerine çöktü. Tutuklandıklarına inanamayan iki zanlı, polis nezaretinde metris cezaevine götürüldü.

Burcu Purtul/Vatan

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde