Tatlıses'ten dev zincir

Tatlıses'ten dev zincir

1 ayda 170 bayilik veren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, çiğ köfte şubeler zincirini genişletiyor...

Tatlıses'ten dev zincir
16px
24px
17.02.2011 08:55
ABONE OLgoogle

 1 ayda 170 bayilik veren Tatlıses bu rakamı ilk etapta 400 adete yükseltecek.

Tatlıses, Türkiye genelinde kuracağı çiğ köfte zincirinin halkalarından 4'ünün açılışını, Tarabya Ferahevler'deki şubede yaptı.

Açılış töreninde konuşan Tatlıses, “Bu işi yapıyorsan, ya aslını yapacaksın ya da yapmayacaksın. Halkı sömürmeyeceksin. Türkiye genelinde çiğ köftenin yüzde 65'i su, bulyon ve patatesten yapılarak maliyeti düşürülmeye çalışılıyor” şeklinde konuştu.

Tatlıses, Şanlıurfa'da çiğ köftenin su ile yoğurulmasının ayıp olduğunu ve asla su konulmadığını ifade ederek, ticaretin ahlaklı bir şekilde yapılması gerektiğini, yemediği hiçbir şeyi halka satmadığını kaydetti.

Mevcut firmaların standartlara uygun hizmet veremediğini ve kendisinin Seyrantepe'de bin metrekarelik alan üzerine son teknoloji ile çiğ köfte fabrikası kurduğunu belirterek, “Türkiye genelinde 400 bayi hedefliyoruz. 1 ayda 170 bayilik verdik. Bu bayiler, dekorasyon işlemleri tamamlandıkça açılmaya devam edecektir” dedi.

Açılışla, Ferahevler'deki şubenin yanı sıra, Kağıthane Sanayi Mahallesi, Şişli Kurtuluş ve Kadıköy Erenköy şubeleri de hizmete girdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde