Tatlıses'in doktoru konuştu

Tatlıses'in doktoru konuştu

İstanbul'da uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan ve Maslak Acıbadem Hastanesi'nde ameliyata alınan sanatçı İbrahim Tatlıses'i ameliyat eden doktor konuştu

Tatlıses'in doktoru konuştu
16px
24px
14.03.2011 08:36
ABONE OLgoogle

İstanbul'da uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan ve Maslak Acıbadem Hastanesi'nde ameliyata alınan sanatçı İbrahim Tatlıses'in ameliyattan çıktığı, yoğun bakıma alındığı bildirildi.

Tatlıses hastaneye geldiğinde sağ kafa kemiklerinde beynin öne ve yan kemiklerinde parçalı kırıklar, beyin zarında ciddi bir hasar ve beyin içinde kanama olmak üzere ileri derecede tramvatik beyin hasarı söz konusuydu.

Tüm bu sorunlar ameliyatlar ortadan kaldırıldı. Böyle bir yaralanmada hayati risk ciddi olarak vardı. Olayın nasıl gelişeceği konusunda zamana ihtiyaç var.

Kendisi yoğun bakımda. 10.00-11.00 de son durumunu göreceğiz. İlk olarak 24 saat uyutmayı düşünüyoruz. Hayati risk devam ediyor ancak azaldı.

Bir kurşun girişi var ve önden çıkma söz konusu. Kurşun muhtemelen beynin sağ tarafından girdi. Ancak bunlar adli tıpın karar vereceği hususlar.

Yaptığımız tıpbi müdahale, kalıcı hasarı engellemek içindir. Ancak bun söylediklerimiz operasyon sırasında gördüklerimiz üzerine yapılan açıklamalardır.

Üç ayrı operasyon söz konusu değildir. Şuanda bir kanama yok. Beyindeki durum daha kontrol altında.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde