Tatlıses'e silahlı saldırı!

Tatlıses'e silahlı saldırı!

Sanatçı İbrahim Tatlıses'in Şişli'de silahlı saldırıya uğradığı öğrenildi.

Tatlıses'e silahlı saldırı!
16px
24px
14.03.2011 06:42
ABONE OLgoogle

Ünlü türkücü, dün gece silahlı saldırıya uğradı. Başından ağır yaralanan sanatçının beyin ölümünden korkulduğu için ikinci kez ameliyata alındı

Şişli'de silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses, başından ağır yaralandı. Ameliyat edilen sanatçının kanaması durdurulamadı ve beyin ölümünün gerçekleşmemesi için ikinci kez ameliyata alındı. Saldırı sırasında omzundan yaralanan asistanı Buket Çakıcı'nın sağlık durumu ise iyi.

Dün gece saat 01.00'da, bir program çekimine katılan Tatlıses, Şişli'deki Nurol Plaza'dan çıkarken saldırıya uğradı. Sanatçıya siyah bir otomobilden kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından ateş açıldı.

Başından ağır yaralanan Tatlıses, önce Özel Levent Hastanesi'ne ardından Maslak Acıbadem Hastanesi'ne sevk edildi. Ameliyata alınan Tatlıses'in başındaki kurşun çıkartılarak yoğun bakıma alındı.

Doktorlar, sanatçının sağlık durumu hakkında açıklama yapmazken bir süre sonra sanatçının ikinci kez ameliyata alındığı haberi geldi. Yakınları, sanatçının kanamasının durdurulamadığını ve doktorların beyin ölümünü engellemek için ikinci ameliyata karar verdiklerini söyledi. Gazetemiz baskıya girdiği sırada sanatçının ikinci ameliyatı sürüyordu. Öte yandan saldırının gerçekleştiği Nurol Plaza'nın önünde uzun namlulu silahlara ait boş kovanlar bulundu.

TATLISES'İN OTOMOBİLİ İNCELENMEK ÜZERE EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in içerisindeyken silahlı saldırıya uğradığı otomobil, detaylı incelenmek üzere emniyet otoparkına götürüldü. Tatlıses'in silahlı saldırıya uğradığı ve hastaneye kadar götürüldüğü otomobil, olay yerindeki ilk incelemelerin ardından emniyet otoparkına götürüldü. Çekiciyle otoparka alınan otomobilin plakasının ve kurşun isabet eden yerlerinin kapatıldığı görüldü.

ŞANLIURFA AYAĞA KALKTI

Tatlıses'in saldırıya uğradığının duyulmasının ardından Urfa'da, Tatlıses'in akrabalarının yaşadığı mahalleye yüzlerce kişi akın etti. Saatin geç olmasına aldırmayan Urfalılar, hep birlikte sanatçının sağlık haberlerini bekledi. Öte yandan Tatlıses, saldırıdan bir gün önce Antalya'da sahne aldığı bir kulüpte 12 Haziran seçimlerinde İstanbul 3. Bölge'den bağımsız aday olduğunu açıklamıştı.

      Olay yerini emniyet kordonuyla çeviren polis, detaylı delil araştırması yaptı. Olay yerinde çok sayıda uzun namlulu silaha ait mermi kovanları bulundu. Polis, saldırıyı gerçekleştiren ve siyah bir otomobille kaçan failleri yakalamak için çalışma başlattı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde