Tatlıses bir daha şarkı söyleyebilecek mi?

Tatlıses bir daha şarkı söyleyebilecek mi?

İbrahim Tatlıses'in bundan sonraki yaşamı nasıl olacak?

Tatlıses bir daha şarkı söyleyebilecek mi?
16px
24px
14.03.2011 10:28
ABONE OLgoogle

İbrahim Tatlıses'in bundan sonraki yaşamı nasıl olacak? Sabah.com.tr Ufuk Üniversitesi'nden Türkiye’nin en ünlü Beyin cerrahlarından Prof Doktor Ersin Erdoğan'a sordu.

Hayati tehlike için ilk 24 saatin önemine dikkat çeken Beyin Cerrahı Prof Ersin Erdoğan, bilincinin olaydan hemen sonra hâlâ açık olması için de: "Bu tür vakalarda karşılaşılabilen bir durum ve Tatlıses açısından ilersi için umut verici bir durum" dedi

Bu tür silahlı yaralanmalarda olay yerinde gerçekleşmeyen ölümlerde kurtulma oranının yüzde 80'lere ulaştığını kaydeden Prof Ersin Erdoğan "Kafa yaralanmaları ve yaralanmaların şiddeti de bu tür durumlarda belirleyici oluyor" dedi. Erdoğan, genel durumun netleşmesi içinde iki haftalık sürece ihtiyaç olduğunu söyledi.

Konuşmayı kontrol eden kısmın beynin sol tarafında olduğunu kaydeden Erdoğan, Tatlıses'in % 99 oranında konuşmasında sorun olmayacağını, ama yürümede problem olabileceğini
ve tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duyabileceğini söyledi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde