Tatlıses 10 milyonluk teklifi reddetti

Tatlıses 10 milyonluk teklifi reddetti

Şirket, daha önce BMC, Merinos gibi markaların reklam kampanyalarında yer alan Tatlıses'in kendi reklamlarıyla sektöre dönmesi için ünlü sanatçıya 10 milyon lira teklif etti.

Tatlıses 10 milyonluk teklifi reddetti
16px
24px
20.07.2014 05:16
ABONE OLgoogle
Türkiye'nin önde gelen bir akaryakıt şirketi İbrahim Tatlıses'e reklamlarında oynaması için 10 milyon lira önerdi. 'Tedavi sürecindeyim' diyen İmparator teklifi geri çevirdi.

2011 yılında yaşadığı silahlı saldırı sonrası ekranlardan uzak duran İbrahim Tatlıses, bu kez bir akaryakıt devinin hedefinde. Şirket, daha önce BMC, Merinos gibi markaların reklam kampanyalarında yer alan Tatlıses'in kendi reklamlarıyla sektöre dönmesi için ünlü sanatçıya 10 milyon lira teklif etti.

Televizyon, radyo, yazılı basın ve outdoor mecralarında kullanılması planlanan reklam kampanyasını Tatlıses nazikçe teşekkür edip geri çevirdi.

Tedavi sürecinde olduğunu ve bu süreci tamamlamadan teklifleri değerlendiremeyeceğini söylediği iddia edilen Tatlıses, daha önce de 3 büyük kanaldan 'İbo Show'u yapması için görüşmüş ve onları da aynı sebeple geri çevirmişti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde