Tatlıcı'nın boşanma nedeni Rus hizmetçi çıktı

Tatlıcı'nın boşanma nedeni Rus hizmetçi çıktı

78 yaşındaki işadamı Şehmuz Tatlıcı'nın 54 yaşında olan 25 yıllık eşi Bengi Tatlıcı'nın 'şiddetli geçimsizlik' nedeniyle boşanma davası açması; sosyetede bomba etkisi yaratmıştı!

Tatlıcı'nın boşanma nedeni Rus hizmetçi çıktı
16px
24px
28.06.2010 05:48
ABONE OLgoogle

Daha önce miras yüzünden mahkemelik olan Tatlıcı Ailesi'nde nisan ayında da boşanma krizi patlak vermişti...

78 yaşındaki işadamı Şehmuz Tatlıcı'nın 54 yaşında olan 25 yıllık eşi Bengi Tatlıcı'nın 'şiddetli geçimsizlik' nedeniyle boşanma davası açması; sosyetede bomba etkisi yaratmıştı! Eşinden boşanmak isteyen Bengi Hanım, 40 milyon TL tazminat ile 30 bin TL de nafaka talep etmişti.

Çiftin boşanma davası herkesi dumura uğratırken, içten içe herkes nedenini de merak ediyordu. Merakları ben gidereyim... Bengi Hanım'ın bu evliliği bitirmek istemesinin kendince pek çok nedeni var ama bir tanesi, artık bardağı taşıran son damla olmuş!!! Bengi Hanım, eşi Şehmuz Bey'i evdeki Rus hizmetçinin odasından çıkarken yakalayınca köprüleri yakmış!

İKİNCİLİK KOLTUĞUNA OTURABİLECEK Mİ?

Görünen o ki, Şehmuz Bey de bir dönem pek bir popüler olan 'Azgın Teke' sendromuna kapılmış! Hoş, yaptığına bin pişman olan Şehmuz Bey'in Bengi Hanım'ın kalbini tekrar kazanmak için uğraştığını, hatta kötü huylarından arınmak için psikoloğa bile gittiğini duydum!

Bu arada Bengi Hanım eşini affetmez ve talep ettiği 40 milyon TL'lik nafakayı alabilirse; sosyetede bugüne dek en büyük nafakayı almış ikinci kadın unvanını elde edecek! Hoş, birincilik koltuğunda oturan Ceyla Gölcüklü'nün eski eşi Shery Shahnavaz'dan 140 milyon TL aldığına kimse inanmasa da, Ceyla Hanım öyle diyooo!!!

Bülent Cankurt/Günaydın

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde