Tatili erken alın, yüzde 45 az ödeyin!

Tatili erken alın, yüzde 45 az ödeyin!

Erken rezervasyon dönemi yüzde 45’e varan indirimlerle devam ediyor. 2020 yazında çok daha uygun fiyatlarla harika bir tatil yapmak için yerinizi ayırtmanın tam sırası!

Tatili erken alın, yüzde 45 az ödeyin!
16px
24px
12.02.2020 10:34
ABONE OLgoogle

ETS’den erken rezervasyon ile tatil planı yapanlar erken alıp, az ödüyor. Siz de Ege, Akdeniz ve Kıbrıs’taki otellerde, avantajlarla dolu bir tatil için elinizi çabuk tutun. Türkiye’nin en popüler tatil beldelerinde cazip indirimlerle konaklama şansını kaçırmayın!

ETS’nin erken rezervasyon fırsatlarından yararlanarak; Antalya, Alanya, Bodrum, Marmaris, Kuşadası, Çeşme gibi pek çok popüler tatil bölgesinde, yüzlerce farklı otele yönelik cazip indirimlerle rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Erken Rezervasyonun Avantajları Neler?

Erken rezervasyon kampanyaları, tüm dünyada hesaplı tatil için uygulanan en iyi yöntemlerden biri olarak kabul ediliyor. Aylar öncesinden karar verdiğiniz tatil size, planlanmış bütçe ve aynı zamanda planlanmış zaman sağlıyor.

Bu sayede hem fiyat avantajını elde etmiş oluyorsunuz hem de son dakikada istediğiniz otelde yer bulamama sorununu ortadan kaldırmış oluyorsunuz.

Erken Rezervasyon Sigortası

ETS’nin sunduğu bir diğer avantaj ise Erken Rezervasyon Sigortası… “Yaza kadar programım değişirse” diye düşünüp tatil planı yapmak istemiyorsanız, ETS’nin Koşulsuz İptal Hakkı’ndan yararlanarak aylar sonrası için gönül rahatlığıyla rezervasyon yapabilirisiniz.

Bu uygulama ile tatil sezonunda gerçekleşecek tatilleriniz için, konaklama başlangıcından 72 saat öncesine kadar rezervasyonlarınızı iptal etme fırsatına sahip oluyorsunuz. Böylece aylar sonrasında öngöremeyeceğiniz durumlara karşı tatil için ödediğiniz bedeli riske etmeden erken rezervasyon tatil fırsatlarından yararlanabiliyorsunuz.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde