Taş Yapı'nın son yatırım gözdesi

Taş Yapı'nın son yatırım gözdesi

Taş Yapı'nın patronu Emrullah Turanlı yatırım alanlarına yeni bir sektör daha ekledi...

Taş Yapı'nın son yatırım gözdesi
16px
24px
25.04.2016 14:40
ABONE OLgoogle
Taş Yapı'nın patronu Emrullah Turanlı, inşaat, turizm, enerji, havalimanı gibi gibi yatırımlarına fitness&Spa'yı da ekledi. Ama işin başında kendisi değil eşi Katerina Turanlı var. 

Elemental Wellness SPA, Taşyapı Holding son yatırım gözdesi. Acıbadem ve Moda'da olmak üzere iki tane şubesi var. Almondhill içinde 6 Bin 500 metrekarelik alanda bulunan tesisi bir sene önce Taş Yapı devralmış. Eski işletmeciden yaşanan şikayetler üzerine üye sayısı düşen tesise 1.5 Milyon TL yatırım yapılarak yenilenmiş. Yapılan yatırım sonrasında tesisin üye sayısı bir yılda yüzde 40 artmış. 

Elemental Wellness SPA yöneticisi Katerina Turanlı, "Emrullah bey burayı ilk önce kendisi  için ofis yapmak istedi. Ben spor tesisi olarak devam etme ısrarım üzerine kararından vazgeçti. Şimdi yapılan işleri görünce çok mutlu oluyor. Kısa sürede işletmeyi kara geçirdik. Üye sayımız bir yılda yüzde 40 artışla 4 bin 500'e çıkardık. Böyle olunca da Emrullah bey bu işe devam etme kararı aldı" dedi. 

MODA'DA GÖZDE OLDU

Moda’da yer alan DoubleTree by Hilton İstanbul Moda Otelindeki Elemental Fitness & Spa, 1100 kayıtlı üyesinin yanı sıra, Kadıköy çevresinde oturan cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden, öğle molalarında spor yaparak rahatlamak isteyen bölge esnafına kadar geniş bir kitlenin uğrak noktası olmayı başarmış. Bu başarısını yeni yatırım ve projelerle büyütmek isteyen Elemental Fitness & Spa, tesislerini yenilemek için 1.5 Milyon TL bütçe ayırmış.



Katerina Turanlı, fitness alana yatırımlarını devam edeceğini söyleyerek, "2017 yılında süpriz gelişmeler olacak. Mevcut 2 şubemize ilave olarak 4 adet daha Anadolu ve Avrupa yakasında yeni tesisler açmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Katerina Turanlı'nın işte en büyük yardımcısı ise 10 yaşındaki oğlu Emin Turanlıymış..
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde