Tarihi bir gün! Fiber için ortak şirket kuruluyor

Tarihi bir gün! Fiber için ortak şirket kuruluyor

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Vodafoe CEO'su Gökhan Öğüt, Türksat Genel Müdürü Cenk Şen ve TELKODER Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ata Arıak'ın katılımıyla düzenlenen toplantıda tarihi bir adım atıldı

Tarihi bir gün! Fiber için ortak şirket kuruluyor
16px
24px
27.07.2016 13:12
ABONE OLgoogle
Turkcell, Vodafone ve Türksat fiber bağlantısı için ortak altyapı şirketi kuruyor. Önemli ortaklık, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Vodafoe CEO'su Gökhan Öğüt, Türksat Genel Müdürü Cenk Şen ve Serbest Telekomünikasyon İşletmecileri Derneği (TELKODER) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ata Arıak'ın katıldığı toplantıda duyuruldu.

Toplantıda yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ülkemizde varolan telekomünikasyon altyapılarının en etkin şekilde kullanılması ve geliştirilmesi sektördeki tüm şirketlere sektör altyapısının en uygun şartlarda ve adil olarak sağlanması ve mükerrer yatırımlarla kaynakların boşa harcanmaması için Turkcell Superonline, Vodafone, Türksat şirketlerinin ve telekom sektöründeki diğer şirketlerin en geniş kapsamda katılımının sağlanacağı bir "Ortak Altyapı Şirketi (OAŞ)" kurulması konusunda çalışmalara başlanacaktır"
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde