Tarihi Hadımköy'ü de Erdoğan’ın lise arkadaşı Gürsoy yapıyor

Tarihi Hadımköy'ü de Erdoğan’ın lise arkadaşı Gürsoy yapıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın salgın hastanesi olarak kullanılacağını açıkladığı 128 yıl önce 2’nci Abdülhamit döneminde inşa edilen Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi’nin restorasyonu “tanıdık bir isme” emanet edildi.

Tarihi Hadımköy'ü de Erdoğan’ın lise arkadaşı Gürsoy yapıyor
16px
24px
28.05.2020 08:22
ABONE OLgoogle

Tarihi hastane binasının restorasyonunun Erdoğan'ın imam hatip lisesinden arkadaşı olan Hasan Gürsoy'a ait Gürsoy Grup Şirketi tarafından yapıldığı öğrenildi.

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un babası Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş’un adının verildiği açıklanan hastane 31 Mayıs'ta açılacak. Ahlat Köşkü de Hasan Gürsoy'un şirketi tarafından inşa ediliyor.  Van Gölü kenarındaki Ahlat Köşkü’nü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arkadaşı yapıyor

ÇAMLICA CAMİİ’Nİ YAPAN ŞİRKET

Gürsoy Grup, Cumhurbaşkanlığı Huber Köşkü, Süleymaniye Cami, Galatasaray Üniversitesi, Arkeoloji Müzesi ve Topkapı Sarayı'nın restorasyon işlerini de yaptı.

Restorasyon Erdoğan'ın lise arkadaşına

Ayrıca, Çamlıca Camii inşaatını da üstlenen Gürsoy Grup, Bilal Erdoğan'ın yöneticisi olduğu Okçular Vakfı tarafından kullanılan Okçular Tekkesi’nin restorasyonunu da yaptı.

HUBER KÖŞKÜ DE GÜRSOY’UN

Gürsoy Grup’un projeleri: Huber Köşkü, Viaport Venezia, Vialand, Metrokent Başak Toplu Konutları, Başak Toplu Konutları, Panaromik Resim Projesi (İstanbul’un Fethi Panaromik Resim Projesi), Miniatürk (Mini Türkiye Parkı İnşaatı), Feshane (Bakım, Onarım ve Çevre Düzenleme İnşaatı), Süleymaniye Camii restorasyonu. 

İsmail Arı/Birgün

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde