Taraf'a para yok, sağlığa var

Taraf'a para yok, sağlığa var

Çalışanlarına maaş ödemekte zorlanan Taraf Gazetesi'nin sahibi Başar Arslan, sağlık sektörüne el attı

Taraf'a para yok, sağlığa var
16px
24px
15.01.2010 09:50
ABONE OLgoogle

Kardeşi Savaş Arslan ve Recep Kurt'la birlikte Taraf'ın sahibi görünen Başar Arslan şimdi de sağlık alanında bir girişime imza attı.

Gercekgundem.com'da yer alan habere göre, geçen yıl Türkiye'de ekonomik krizin zirve yaptığı bir dönemde; temmuz ayında 3 milyon TL sermayeli Mürekkep Matbaacılık ve Medya Basım Radyo ve Televizyon işletmeciliği Anonim Şirketi'ni kuran Başar Arslan'ın yeni firmasının adı ise Genetik Teknolojileri Tanı ve Tedavi Anonim Şirketi.

Şirket ortakları arasında bulunan Savaş Arslan'ın yanı sıra Lütfiye Mesci de firmada üst düzey yönetici pozisyonda. Firmanın iş konusu ise ticaret sicilde, "Genetik hastalıklarla ile ilgili labaratuar testlerini ve araştırmalarını yapabilir ve yaptırabilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler" şeklinde belirtiliyor.

Öte yandan Başar Arslan'ın 3 Milyon TL sermayeli şirketi Mürekkep Matbaacılık'ta ise unvan ve meşgale değişikliğine gittiği görülürken firmanın faaliyet alanı, "Basılı, işitsel ve görsel yayın ile internet ortamında yapılan yayıncılık, hizmet ve ticareti yapmak. Televizyon ve radyo kanalları işletmek. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü haber ajanslığı yapmak ve 11.1.2010 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler" şeklinde ifade ediliyor. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde