Tanrıverdi, 11 Milyon TL'yi nereye yatıracak?

Tanrıverdi, 11 Milyon TL'yi nereye yatıracak?

Etiler Marmaris Büfe'yi 11 Milyon TL'ye satan Hikmet Tanrıverdi, parayı nerede değerlendirecek?

Tanrıverdi, 11 Milyon TL'yi nereye yatıracak?
16px
24px
31.01.2013 11:14
ABONE OLgoogle

Etiler Marmaris Büfe'yi geçtiğimiz günlerde balıkçı Karsusan Karadeniz'e 11 Milyon TL'ye satan Hikmet Tanrıverdi, parayı tekstil sektörüne yatıracağını söyledi.

İHKİB Başkanı Hikmet Tanrıverdi, “Kazak giyelim, yıllık 2 milyar dolar tasarruf edelim” toplantısında gazetecilerin Etiler Marmaris'le ilgili sorularını cevaplandırdı.

Patronlardunyasi.com'un haberine göre Tanrıverdi, Etiler Marmaris'in satışı sonrası mevcut sektörlerde büyüyeceklerini söyleyerek, "Tekstil ve otomotiv sektöründe yatırımlarımız devam ediyor. Bu sektörlerde büyümeye devam edeceğiz. Şuanda yeni bir yatırım düşünmüyoruz" dedi.

Hikmet Tanrıverdi, geçtiğimiz aylarda Etiler Marmaris Büfe'yi Trabzon’un en büyük balık üretim ve işleme tesisinin sahibi olan Karsusan Karadeniz Su Ürünleri’ne 11 milyon TL karşılığında satmıştı.

GÜLLE, TANRIVERDİ'NİN KIRMIZI KAZAĞINI KISKANDI

Enerji Bakanlığı desteğinde  İHKİB, İTHİB, BATİAD ve Bayrampaşa Belediyesi’nin hayata geçirdiği “Kazak giyelim yüzde 20 tasarruf edelim” projesi Kampanyasının tanıtıldığı basın toplantısına başkanlar kazak giyerek geldi.

İTHİB Başkanı İsmail Gülle, siyah bir kazak giyerken İHKİB Başkanı Hikmet Tanrıverdi de kırmızı bir kazağı tercih etti.

Gülle, "Hikmet başkan kırmızıyı seçmiş. Tüm gözler Hikmet başkanda" diye takıldı. Hikmet Tanrıverdi de, "Anadolu'da ne derler 5 Kuruş fazla olsun kırmızı olsun. Biz de kırmızı giydik" diye cevap verdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde