Tanju Çolak AK Parti'den aday olmak istiyor

Tanju Çolak AK Parti'den aday olmak istiyor

Eski milli futbolcu Tanju Çolak siyasete girmeye yeşil ışık yaktı. İşte Çolak'ın aday olmak istediği yer.

Tanju Çolak AK Parti'den aday olmak istiyor
16px
24px
23.07.2013 09:12
ABONE OLgoogle

Eski milli futbolcu Tanju Çolak, "Urla Belediye Başkanlığına aday olmayı ciddi olarak düşündüğünü" söyledi.

 AK Parti Urla İlçe Teşkilatının Zeytineli köyünde dün düzenlenen iftar programına katılan Çolak, bugün de ilçede ziyaretlerde bulundu. Urla'nın İskele, Denizli, Güvendik mahallelerinde vatandaşlarla sohbet eden Çolak, AK Parti Urla İlçe Başkanı Tarkan Bakırlı'dan belediye başkan adaylığı teklifi aldığını belirtti.

 AK Parti Urla İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle tanıştığını kaydeden Çolak, "Yönetim kurulu da İlçe Başkanı Tarkan Bakırlı gibi aday olmamı istediler. Urla Belediye Başkanlığını ciddi olarak düşünüyorum" dedi.

 Ziyaretleri sırasında vatandaşlardan çok olumlu tepkiler aldığını, bundan çok memnun kaldığını dile getiren Çolak, şunları söyledi:

 "Urla'yı çok sevdim. Urla'nın bir parçası olmayı arzu ediyorum, kısmet olursa da Urla'ya yerleşmeyi planlıyorum. Bu anlamda bir Urlalı olarak üzerime ne düşüyorsa ve ne görev verilirse her zaman hazırım."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde