Tamince: Korona öldürür, ümitsizlik süründürür

Tamince: Korona öldürür, ümitsizlik süründürür

Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, korona nedeniyle ümitsizliğe kapınılmaması gerektiğini söyleyerek, "Korona öldürür, ümitsizlik süründürür" dedi.

Tamince: Korona öldürür, ümitsizlik süründürür
16px
24px
15.04.2020 16:20
ABONE OLgoogle

Rixos Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, korona nedeniyle ümitsizliğe kapınılmaması gerektiğini söyleyerek, "Korona öldürür, ümitsizlik süründürür" dedi. 

Tamince, İnstagramda canlı yayında yaptığı açıklamada, "Şimdi herkes 3 ay kendine yatırım yapsın. Kendi için plan yapsın. Evde oturup Netflix'e para kazandırmak yerine herkes bir dil öğrensin. Bİr dil bilen ikinciyi öğrensin. Korona öldürür ama ümitsizliğe kapılmak insanı süründürür" diye konuştu.

Pandeminin iş hayatını komple değiştireceğini kaydeden Tamince, "Artık 3 saatlik bir toplantı için Frankfurt'a gitmeye gerek yok. Bundan sonra sanal toplantılar olacak. İnsanlar oturduğu yerden bir çok işi yapacak" dedi.

Antalya'da otellerin yeni bir vizyonla çıkması gerektiğini kaydeden Tamince, "Bazı oteller sağlık otellerinde öne çıktı, bazıları doğa planlarıyla fark yarattı. Biz de çocuk konseptiyle dikkat çektik. Biz şimdi The Land Of Legends'i nasıl dünya markası yaparız o nu araştırıyoruz. Herkes bundan sonra bir alanda uzmanlaşacak o alanda yatırım yapacak." şeklinde konuştu.

HER YERDE SORUN VAR, ARKADAŞIMA VENÜS'E GİDECEĞİM DEDİM

Eskiden bir ülkede kriz varsa başka ülkede yatırımın var kurtarır diyordum. Şimdi bütün ülkelerde kriz var. Geçenlerde bir arkadaşıma 'Her yerde korona krizi var, Venüs'e gideceğim' dedim. Şaka bi yana ama çalışmak lazım. Yenilikleri araştırmak gerekiyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde