Taksiciler Birliği Başkanı: Uber eşittir PKK’dır, DEAŞ’tır, resmen teröristtir.

Taksiciler Birliği Başkanı: Uber eşittir PKK’dır, DEAŞ’tır, resmen teröristtir.

Öztürk, Uber içinse “Uber, Afrin’de askeri şehit eden hainlerin ürediği yerdir. Binen de kullanan da vatan hainidir. Uber PKK’dır, DEAŞ’tır, teröristtir” dedi

Taksiciler Birliği Başkanı: Uber eşittir PKK’dır, DEAŞ’tır, resmen teröristtir.
16px
24px
13.04.2018 12:07
ABONE OLgoogle

İstanbul Taksiciler Birliği Başkanı İrfan Öztürk, “Uber, Afrin’de askeri şehit eden hainlerin ürediği yerdir. Binen de kullanan da vatan hainidir. Uber PKK’dır, DEAŞ’tır, teröristtir” dedi

Taksiciler ile Uber arasındaki gerilim sürerken İstanbul Taksiciler Birliği Başkanı İrfan Öztürk, ilginç açıklamalar yaptı

Gazete Damga’ya konuşan Öztürk, yaşadıkları sorunlardan ve taleplerinden söz ederken iktidar eliyle ülkede yaratılan atmosfere denk düşen açıklamalar yaptı.

“İBB’de taksicilikten gelen bir Allah’ın kulu yönetici yok”

Halihazırda bağlı bulundukları Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü’nde bir taksi birimi açılmasını ve taksicilerin orada temsil edilmesini isteyen Öztürk, “Şu an İstanbul’da taksi sektöründen pişip de yönetici seviyesine gelmiş İBB’de bir Allah’ın kulu göremezsiniz” diyerek de belediye bürokrasisinde koltuk talebini dillendirdi.

“Benim taksicimin şeridi var mı? Yok!”

Öztürk, İstanbul’da çektikleri trafik çilesini anlatırken ise taksicilere özel şerit talep etti:

Peki benim bu taksici arkadaşım ne yapsın? Benim yolcuyu alacak iki şeritli bir yolda üçüncü şeridim var mı? Yok! Yolcuyu alıyorsun küfür işitiyorsun, indiriyorsun müşteriyi kornaya basıyorlar. Müsebbibi kim? Bu alanları açmayan yerel yönetimlerdir.

“Uber PKK’dır, DEAŞ’tır, teröristtir; kullanan da vatan hainidir!”

Öztürk’ün açıklamalarında en çarpıcı sözleri ise Uber ile ilgili oldu. “Uber bitecek, bu net” diye söze girişen Öztürk, sözlerine şöyle devam etti:

Uber, San Francisco’da doğmuş, bugün benim askerime silah sıkan, Afrin’de askeri şehit eden hainlerin ürediği yerdir. Uber’e binen de kullanan da vatan hainidir. Bu firma ABD firması. Etrafınıza baktığınızda en büyük hainliği yapan ABD.

UBER denilen global, binen ve kullanan hırsızlar boşuna timsah gözyaşı dökmesinler. Bu söylediklerim ağırsa da kabulümdür.

Uber eşittir PKK’dır, DEAŞ’tır, resmen teröristtir.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde